Illatos karácsonyi tippek

A karácsonyi ajándékok utáni hajsza elkezdődött. A Mäurer & Wirtz idén is megkönnyíti a választást. Nem kell, hogy a meghitt adventi várakozást feleslegesen ajándék utáni rohangálás jellemezze. Töltse ezt az értékes időt szeretteivel. Egy meleg ölelés, forró puncs, érzésekkel teli beszélgetés legyen a decemberi hangulat középpontjában.

christmas

Ajándékozzon nyarat a télbe! Ìme a mi ajándék listánk:

Ünnepélyes hangulat

s.Oliver For Her & For Him

Az s.Oliver FOR HER & FOR HIM illatai a hétköznapi elegancia, az ünnepi és a különleges pillanatok mítoszát árasztják. A részletgazdag illatkompozíciók megörökítik a gondtalan életöröm csillogó pillanatait Az s.Oliver FOR HER változat elegánsan virágos illatkompozíciójával nyűgöz le, melyben a törökrózsa központban lévő virágillatát a könnyeden gyümölcsös pünkösdi rózsa és a magnólia selymesen nőies érzékisége itatja át. Az s.Oliver FOR HIM illat fekete teából, ropogósan friss almából és a piros bors fűszeres aromájából álló dinamikus érzettet áraszt magából.


 

FOR HER
Eau de Toilette, 30 ml, 6 490,-* url

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

oliver FOR HIM
Eau de Toilette, 50 ml, 9 390,-*

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Meghitt hangulat

 

 

Seasonal Edition

Az ACQUA COLONIA egyben aromaterápia is egyben. A téli idő kitünő választása. Egy csapásra megváltozik a hideg időjárás okozta lehangoltság. Az Acqua Colonia Red Apple & Chili illatpárosban a lédús alma a csábítást érzékelteti, míg az egzotikus chili csipössége melengető hatással egészíti ki a téli kompozíciót. Az ACQUA COLONIA Plum & Honey kompozícióban a szilva erőteljes és édes illata hangulatemelő hatású, míg a méz csillapítja az idegességet és megnyugtatja a szellemet.


 

Acqua Colonia Red Apple & Chili acqua
Eau de Cologne Natural Spray, 50 ml, 5 990,-*

 

 

 

 

 

 

 


 

acquaplumAcqua Colonia Plum & Honey
Eau de Cologne Natural Spray, 50 ml, 5 990,-*

 

 

 

 

 

 


 

Játékos illat

 

Otto Kern FULLPLAYFUL

Az Otto Kern PLAYFUL kiemeli az érzéki nők vonzerejét. Már az illat kezdete is nagyon különleges: Egy pezsgő összhatás mámorosítja meg az érzékeket és nemes tónusával gazdagítja ezt a különleges kompozíciót. Az Otto Kern FULL PLAY meghódítja a szíveket és kiemeli viselője magabiztosságát. A fejillat friss és citrusos, a szívillatot aromás-fűszeres levendula és ibolyalevél alkotja. Az alapillatban meleg, markáns és száraz fa jegyek hármas kompozíciója hozza létre az igazi férfiasság illatélményét.


 

OTTO KERN PLAYFUL  otto
Eau de Toilette, 30 ml, 5 990,-*

 

 

 


 

 

ottokern

 

 

OTTO KERN FULL PLAY
Eau de Toilette, 50 ml, 8 770,-*