Cavalli és a tenger illata

Itt a tavasz és itt egy új illat: a Roberto Cavalli Acqua! A Földközi-tenger inspirálta, ahol a türkiz színű víz és az azúrkék ég találkozik, elképesztő frissessége felidézi a hosszú nyári napokat, amikor bőrünket bearanyozza a nap. Majd a tengerparton  sétálva, élvezzük annak melegen ölelő hullámait. Ez a parfüm felér egy nyaralással!

az ég színe_mn

AZ ILLAT

A Roberto Cavalli Acqua egy ragyogó, virágos illat, amelyet a Földközi-tenger örök csábítása és a Roberto Cavalli nő ellenállhatatlan érzékisége inspirált.
A fejillatban található a vízi jázmin finom felfrissülést nyújt, mint a szellő, ami meglebbenti a haját és végigsimítja bőrét. A szívillat a friss és ragyogó gyöngyvirág emeli ki természetes nőiességét. Az alapillatban a pézsma gyengéd, mégis érzéki érintése hódolat a macskaszerű kecsesség, a veleszületett csillogás és a magabiztos erő előtt, amely elcsábít…

Mint a divattervező első illata, a Roberto Cavalli Acqua szintén Louise Turner (Givaudan) illatkompozíciója.

Acqua_edt50ml_low

AZ ÜVEGCSE

A Roberto Cavalli Acqua üveg külsejében találkozik a Földközi-tenger kék vize és az eredeti Roberto Cavalli üveg, megtöltve az érzéki üveget ragyogó türkizzel. Ugyanakkor a kupakon visszaköszön a divattervező aranyszínű, díszes monogramja, körben a tigrisminta hófehér lenyomatával.

Felidézve Roberto Cavalli híres vibráló kombinációit, a doboz újraértelmezi az eredeti illat külső jellemzőit. A türkiz szín van túlsúlyban megspékelve egy kis arannyal, míg az eredeti tigrismintát átalakították elefántcsont alapon szürke csíkokra, ezzel megidézve az üdébb, könnyedebb Acqua hangulatot.

 

 

 

 

elisacover

AZ ARC

Magától értetődően a Roberto Cavalli Acqua arca ismét Elisa Sednaoui francia-olasz színésznő és modell, aki tökéletes megtestesítője a Roberto Cavalli nőnek. Egy varázslatos helyen, amit eláraszt a Földközi-tenger tiszta kékje, aranyló bőrét elfedi egy fehértigris mintázatú köntös. Perzselő tekintete egyszerre sugall kihívást és csábítást. Ki meri követni őt egy nyitott ajtón át az ismeretlenbe?