Az illat, ami elvarázsolta a bloggereket okt26

Címkék

Hasonló cikkek

Oszd meg

Az illat, ami elvarázsolta a bloggereket

A Shiseido meghívására egy nagyon kellemes hangulatú blogger reggelin vehettünk részt. A csodás virágokkal és szirmokkal díszített teremben elsőként fedezhettük fel a Shiseido új illatát, az Ever Bloom-ot. A parfüm kreátorát egy régi, elfeledett, 1940-ben készült fekete-fehér Roso Fukuhara fotó ihletett meg, amin egy gyönyörű kamélia látható, a maga egyszerű tökéletességében. Az illat megalkotásakor még  az a romantikus, megismételhetetlen érzés is inspirálta, amikor megpillantunk valakit és megérezzük azt a szívdobbanásnyi pillanatot, ami gyorsan tovaillan, de örökre bennünk él. Mindezt Knut Winkler a Shiseido németországi termék managerének érzékletes prezentációjából tudhattuk meg. Mennyi gondolat, terv, szakértelem és kreativitás kellett, hogy ez az illat létrejöjjön, gondolkodtam magamban a bemutató alatt… Talán ezért is ilyen sikeres ez az 1872-ben alapított cég. Yushin Fukuhara Tokio elegáns és exklúzív Ginza  negyedében nyitotta meg az első Shiseido üzletét. Ma már a világ 5. legnagyobb kozmetikai vállalata, ami 140 éves bőrápolási tapasztalattal rendelkezik.

DSC_9432

 

A Shiseido NŐ mindennapiságba foglalt titokzatossága is ott van ebben az illatban az illat kreátora Aurélian Guichard szerint, aki egy szinte áttetsző, könnyed virág illattal az örök érzékiséget fogalmazta meg, mely feledhetetlenné teszi az Ever Bloom viselőjét. A prezentáció alatt éreztem, hogy én egy igazi Ever Bloom nő vagyok.

DSC_9596

Miközben a színvonalas prezentációt hallgattuk, amiből kiderült, hogy az Ever Bloom megalkotásakor szakítottak azzal a hagyománnyal is, hogy egy parfümnek fej, szív és alap illata van, és ezek az idő múlásával mutatják meg magukat egymás után.

Shiseido_Ever Bloom_Gruppe

Az Ever Bloom mindig azt az első illatot adja, ami miatt megkedveltük és akár a nap végén is ezt árasztja bőrünk pórusaiból. Engem a pézsma illat miatt varázsolt el, ezt keresem a parfümökben általában.

DSC_9615

Természetesen testápoló is elérhető a kollekcióban, így ha valaki az egész testén szeretné érezni ezt a varázslatos illatot, miközben a bőrét hidratálttá teszi, megteheti.

Shiseido_Ever Bloom_Body CareA nap további részében még a Shiseido dekor újdonságait is kipróbálhattuk. És aki elég merész volt, még virágokat is kapott egy új frizura mellé a fodrásztól. Nagyon jól éreztük magunkat és számomra is új felfedezést nyújtott az esemény.

DSC_9689

Eddig azt hittem, nem áll jól a  sötétebb tónusú szájrúzs. Itt bátran kipróbáltam a Shiseido erős pink árnyalatú lakkrúzsát, ami megdöbbenésemre, nagyon előnyös. Persze kell egy kis bátorság, hogy ezt a színt nappal is viseljem, ne csak esti programhoz. Igaz, a 2015-ös  őszi téli smink trend most a sötétebb rúzsokat preferálja.