A csókok illata, a parfümök titkai

 

Tudtad, hogy a Thomas Sabo sikertörténete 1984-ben kezdődött a Sterling Silver ékszerekkel?

Mi kell a jó parfümhöz?

Mi kell a jó parfümhöz?

 A divatmárka

A Charm Club kollekció 2006-os bemutatása után a cég neve nemzetközileg elismert életstílus márkává lett, szezonálisan változó kollekciói párhuzamosan futnak Párizs, Milánó és New York nagy prêt-à-porter show-ival.

A Thomas Sabo Charm Club teljes mértékben az egyedileg összeállított Charmok viseléséről és kombinálásáról szól, amelyeket a csuklón és a nyakban egyaránt hordhatunk. Minden viselő a saját egyéni történetét meséli el a Charmok segítségével, vagy szimbolikusan utal egy belső titokra, érzésre, vágyra. Hiszen ezek a charmok talizmánok is: vágyaink apró hírnökei.

A Thomas Sabo illatkreációk hozzávalói

A Thomas Sabo illatkreációk hozzávalói

A Thomas Sabo Charm Club két rendkívüli illatkreációja megbabonázza az érzékeket. A 2010-es Charm Rose után Susanne Kölbli kreatív igazgató megalkotta a második Charm Club illatot.

A "csókos család" együtt

A “csókos család” együtt

 

Az illat

Az illat, amellyel garantáltan flörtölhetsz: “Az ízletes csokoládé, a pezsgő és az eper csókban forrnak össze.”

 

FEJ – VONZÁS

Charm Kiss fej jegyei friss eperből, csábító pezsgőből és vérvörös ribizliből állnak. A fej illat az érett málna és a ropogós alma frissességével kerekedik egésszé.

SZÍV – KÍSÉRTÉS

Az illat szív jegye négy érzékien csábító árnyalatot egyesít: a meleg jázmin, az élénk viola, az inspiráló frézia és az elegáns szilva egyvelege alkotja a harmonikus, virágos, mégis friss illatot. Egy csipetnyi rózsa kerekíti le az illat élményt.

ALAP – ÉRZÉKISÉG

Érzéki, mint a szádban gyengéden olvadó kényeztetés: az étcsokoládé jegyet az egzotikus gyanta, szantálfa, pézsma és gyengéd madagaszkári vanília támogatják.

A finom TS parfüm mellé még egy csókos medál is jár

A finom TS parfüm mellé még egy csókos medál

A csomagolás és az üveg

A Charm Club elragadó csíkjai csókvörös csomagolással egészülnek ki. A csomagolás és az üveg az ’50-es évek esztétikáján alapszik: a gömbölyű, díszesen lakkozott doboz a márka tipikus fekete-fehér megjelenését idézi, az érzéki vörös fedél beburkolja az új Charm Kiss logót. Belül az elegáns üveget egy vörös csók medál kíséri pöttyös szaténba csomagolva.

A részletekre irányuló rendkívüli figyelem és a minőségi kivitelezés szintén fontos része a Charm Kiss illatnak. A gyönyörű, ezüstszerű kupak a luxus érzetét hordozza már az illat felnyitásánál is. A kézi csomózású pánt a csók medállal együtt viselhető a csuklón és a hajban is – hangsúlyozva a játékos és fiatalos koncepciót, és erősítve a cég két szegmensének (ékszer és parfüm) kapcsolatát.

Már fürdőkrém és testápoló formájában is kapható

Már fürdőkrém és testápoló formájában is kapható

Csókban zuhanyozzon!

 A luxus krémtusfürdő kényeztető alkotóeleme a mandula olaj, bőséges habja a finom zuhany érzetét nyújtja miközben a bőrt is ápolja – a teljes mértékben tökéletes Charm Kiss érzés.

 A testápoló az étcsokoládé, a pezsgő és az eper élvezetes illatával vértezi fel a bőrt miközben nyomelemekkel és mandula olajjal kényezteti. Selymes, azonnal felszívódó, nem hagy nyomot a bőrön és nem olajos. Az érzéki krémtusfürdő gyengéden habzik, fürdőzés közben felfrissítve a bőrt.

Egy kis történelem:

2006 – Thomas Sabo kezdeményezésére létrejön a charm karkötők látványos reneszánsza a Charm Club kollekcióval. A legkülönbözőbb témákban megjelenő több mint 500 charm (mint például a “Szerencse, Divat, Szerelem és Szenvedély”) végtelen lehetőséget nyújt az önkifejezésre, szenvedélyeink és vágyaink megmutatására.

2010 – THOMAS SABO a Charm Club vonalat egy új, érzéki dimenzióval bővíti: a Charm Rose Eau de Parfum útjára indul és világszerte elvarázsolja a rajongókat tusfürdőjével, testápolójával, és az illatosított Charm Rose gyertyával.

2011 – A szenvedély tovább él! 2011 nyarán egy újabb THOMAS SABO illat – a Charm Kiss Eau de Parfum hipnotizálja az érzékeinket az étcsokoládé, a pezsgő és az eper elegáns kompozíciójával. A Charm Kiss2011 nyarától kapható lesz a kijelölt THOMAS SABO boltokon kívül a nemzetközi parfümériákban is.