Tavaszi hajtrend 2.rész

 

 

A tavasz és a nyár a textúrákról, és a gyönyörű hajról szól: Készíts lazán hullámos frizurát, mely már tengerparti hangulatot idéz. Hogy a frizurád tökéletes legyen, nagyméretű hajsütőre, vagy körkefére lesz szükséged!  A frizura elkészítésében Sally Brooks volt segítségünkre. Sally a London Hairdresser of the Year háromszoros bajnoka, és ezáltal a brit fodrász közösség elismert tagja. Olyan híres divattervezők felkérésére készített frizurákat, mint Alexander McQueen, és rendszeresen kreál hajkölteményeket a vezető divatmagazinok számára. Ő a NIVEA nemzetközi hajstylistja 2008-óta.

 Természetes hullámok

nivea2 hajtrend

 

1. lépés      nivea2 hajtrend1

Egyszerűen haladj tincsről tincsre: csavard a fürtöket a hajsütőre, de folyamatosan tartsd távol a forró eszközt az arcodtól, amíg megformázod a loknikat.

 

 

 

nivea2 hajtrend2   2. lépés

Kezdd az alsó fürtökkel, és ne hagyj ki egyetlen tincset sem. Ha nem maradnak egyenes részek, biztosan természetes hatású lesz a végeredmény.

 

 

 

 

3. lépés    nivea2 hajtrend3

Formázd meg az elől, és a fejtetőn lévő tincseket is, és folytasd a műveletet addig, amíg a teljes hajkoronáddal el nem készülsz.

 

 

 

 nivea2 hajtrend4   4.  lépés

Bontsd szét a szigorúan göndörödő tincseket az ujjaiddal, rázd meg a hajzuhatagot, hogy a hullámok természetes hatásúak legyenek.

 

 

 

 

5. lépés  nivea2 hajtrend6

Fixáld a frizurát hajlakkal.