Olaj a vásznon és a hajon mindenképpen jó választás

Rendhagyó sajtótájékoztatóra voltunk hivatalosak egy hete. Már évekkel ezelőtt jártam a Garnier laboratóriumában, Párizsban, így biztos vagyok benne, hogy ami a szépségápolásban újdonság lehet, ott kísérletezik ki. Most mégis másról is szólt a meghívás. A Garnier a Képzőművészeti Egyetem hallgatói körében márciusban meghirdette a Garnier –OLIA festők díja pályázatot. A pályázat a Garnier új hajfestéke, a közönségcikk piacon egyedülálló technológiát alkalmazó Olia bevezetéséhez kapcsolódik.

olia festők díja

A pályázók két képet készítettek el, melyek közül az egyik olaj-, a másik vízfestékkel készült. A képek elkészítésénél alkalmazott víz és olaj technikával szeretnénk érzékeltetni a víz és olaj alapú hajfestékek közti különbséget, mivel az új Olia 60% -os olajtartalommal rendelkezik, egyedülálló technológiája az olaj erejét használja, hogy maximalizálja a hajfestési folyamat hatékonyságát, intenzív színerőt biztosítson, javítva a haj minőségét. A kiállítást mi is megtekinthettük és bevallom, több képet is el tudnék képzelni a lakásomban. Az egyetemistákon látszott, hogy szívesen csatlakoztak ehhez a képzőművészeti kezdeményezéshez. Képeik megtekinthetők és megvásárolhatók a kiállítás ideje alatt a Petőfi Irodalmi Múzeumban, ezzel is támogatva a fiatal tehetségeket.

olia a festők díja4

Az otthoni hajfestésben új korszakot jelentő olaj  technológia kiemelésén kívül a Garnier célja a pályázattal, hogy felhívja a figyelmet a fiatal tehetségekre, hogy munkájukat, kreativitásukat minél többen megismerjék. A Garnier ösztönözni szeretné a fiatal művészeket, valamit alkotásaiknak bemutatásával példát állítani az új generációk elé.

olia hajfesték egyetemista

A Garnier új hajfestéke, az Olia új korszakot jelent az otthoni hajfestésben. Az újdonságot a hajfesték olajtartalma jelenti. Az  olaj többre képes a haj ápolásánál. Az Olia hajfestékkrém 60%-os olajtartalma segít, hogy a hajfesték mélyen bejusson a haj belsejébe és az olaj alapú innovatív technológiának köszönhetően lenyűgözően intenzív hajszínt eredményezzen.

OLIA 10,0 hajfesték 6

 

 

A Garnier Olia lehetővé teszi, hogy úgy érje el a kívánt színt, hogy közben a haj minősége is láthatóan javul, és a fejbőrnek is optimális komfortérzetet biztosít. Az Olia láthatóan javítja a haj minőségét,  a hajszín azonnal elvarázsol, a hajfestés egy szépségrituálévá válik.

 

 

 

 

„A vevők legfőbb vágya, hogy a hajfestés procedúrája egy örömteli élménnyé váljon és hajuk sokkal szebb legyen, mint előtte. Az egészségesebb és fényesebb hajszálak elérése területén már óriási előrelépések történtek, de megmaradt az ammónia kellemetlen szaga és a fejbőr irritációja. A megoldás az ODS (Oil Delivery System – Olajos Vivőközeg Technológia), az olaj erején alapuló új formula. A kutatók rájöttek arra, hogy egy olajjal kombinált molekula maximalizálni tudja a hajfestési folyamat hatékonyságát. Ez egy teljesen új korszakot nyit a hajfestésben, amely szükségtelenné teheti az ammónia alkalmazását, eltüntetve annak kellemetlen szagát is.”

Particia Pineau, Tudományos Kommunikációs Igazgató, L’Oréal Research & Innovation

 

olia hajfestékMostanra a laboratóriumok megtalálták a módját, hogy tartós hajszínezést érjenek el ammónia használata nélkül, egy olaj alapú technológia segítségével. Az ODS technológia felerősíti a világosító hatást és ezáltal szükségtelenné teszi az ammónia alkalmazását a vele járó szaggal együtt, így maximalizálva a hajfestési folyamat hatékonyságát. Ez az innovatív technológia lenyűgözően intenzív hajszínt eredményez és a haj láthatóan egészségesebbnek tűnik.  A Garnier Olia optimális komfortérzetet biztosít a fejbőr számára, a nők, akik már próbálták* lényegesen kevesebb szúró vagy viszkető érzést észleltek.

*klinikai teszteken, olajat nem tartalmazó hajfestékkel összehasonlítva

 A kellemetlen szagot egy könnyed illattal váltottuk fel. Gyümölcsös fejillatok: lime, ananász, vadalma és körte. Virágos szívillatok vadrózsával és jázminnal, végül az alapillatok az ámbra, a tiarévirág és a pacsuli mély érzékiségével.

A Gariner Olia hajfestékek 25 árnyalatban kaphatók.

Ajánlott fogyasztói ár: 1999 Ft