Nyári hajtrend 2013

Már minden hajformát kipróbáltam kivéve a derékig érő hajzuhatagot, de erre talán csak a hajpótlással lesz esélyem, ami nem annyira tetszik. Hajszínben sem kísérletezek már, egyszer botlottam el szín ügyben, amikor egyetemista koromban lázadás gyanánt vörösre festettem szőke hajam. Ilyen malőr többet nem fordulhat elő velem. Azért szívesen nézegetem, milyen lehetne a frizurám, ha éppen változtatni szeretnék. Íme az 5 aktuális hajtrend.

1. Tépett szőke

Főleg a vékonyszálú szőke hajúaknak kedvez ez a trend, mert ezt a hátrányt fordítja előnnyé a hajvágási technika.

pm rövid szőkehaj modell

2. “Bundesliga séró” újragondolva

A nyolcvanas években vált divatossá, főeg a német foci kedvelői körében ez az alapvetően rövidre vágott frizura, hátul meghagyott hosszú tincsekkel. Már akkor sokan megmosolyogták, de nem sejtették, hogy visszatér 2013-ban!

 

pm félhosszú vörös fekete

3. Drámai vörös

Nemcsak a vörös minden árnyalat hódít, de a színátmeneets hajfestés is divatban van. Ezt mindenképpen szakemberre bíznám, mert vad dolgokat követhetünk el a hajunkkal. Bár az is igaz, hogy a haj újra nő.

 

EL_SL_CoolHunters_Pauline01_130

4. Volument a hajnak!

Nem divatos a lelapult frizura. A hajszárítás előtt volumennövelő habot kell felvinni a tincsekre és csak ezután formázd a hajad.

első koll

 

5. Kleopátra örök

Soha nem megy ki a divatból ez a hajviselet, bár minden évben kap egy kis trükköt, amitől érdekes marad. Idén a frufru teszi még izgalmasabbá.

 

EL_SL_CoolHunters_Celia01_113 1

 

(Fotók: Schwarzkopf)