Aussie és Beach Waves a nyár hajtrendje

Ha trendi nyári frizurát szeretnél, amit percek alatt elkészíthetsz, akkor a Beach waves a megoldás. A lágyan omló hajtincseidbe mosás után speciális styling terméket dolgozz el vagy a habot finoman nyomogasd bele.

beach waves minennapino

Ezt még Aussie-nak, azaz az az ausztrál lányok stílusának is nevezik, hiszen ők majdnem egész évben élvezhetik az óceán és a parti örömöket. Surföznek, napoznak, piknikeznek az óceán partján.

 let_those_beach_waves_fallenewmall_blog_online_beach_wave_hairstyle

Az új styling kollekciót is az Aussie stílus ihlette, így ezen a néven kapható, melyet a forró ausztrál vadon növényeivel fűszereztek, hogy Te is annyira tüzes és vad lehess, amennyire kedved tartja. A formulák között ausztrál vadcseresznyefa kéreg és tengeri alga kivonat is található, melyeknek köszönhetően hajad nem csak légies és élettel teli lesz, hanem selymes és könnyen fésülhető is. Az Aussie védjegyéül szolgáló ínycsiklandóan gyümölcsös aromák miatt a termékeknek olyan jó illatuk van, hogy legszívesebben szinte beleharapnál a saját hajadba. Ez az Aussie új arzenálja, amivel bárkit lehengerelsz. Vigyél fel egy kis hajhabot a még vizes hajadra, majd a formázást követően fújd át egy kis hajlakkal és máris készen állhatsz a hódításra!

 

hair-main

 

„Miracle Hairspray Shine + Hold” fényes csillogást és extra tartást kölcsönző hajlakk Shine&Hold_250ml_HairSpray

A merev haj merev embereknek való; a Miracle Shine + Hold hajlakkal a Te hajad szabadon száll majd. A vadcseresznyefa-kéreg kivonatot tartalmazó hajlakk maga a flakonba zárt ragyogás, ami fényessé és stílusossá varázsolja a frizurát. Az apróbb permetcseppeknek köszönhetően a gyorsan száradó hajlakk jobban szétterül a hajon, ami így nem lesz se ragadós, se lapos, szóval akkor sem kell aggódnod a következmények miatt, ha sokáig a táncparketten rázod.

 

 

 

„Miracle Hairspray Volume + Hold” dús hatást és extra tartást kölcsönző hajlakk

Legyél még stílusosabb a Miracle Hairspray Volume + Hold hajlakk dúsító hatásának köszönhetően. A termékben található ausztrál tengeri alga kivonat laza és rugalmas tartást nyújt, amitől a hajad légies és dús lesz. A bukósisak-frizura a múlté!

 

 

„Miracle Styling Mousse Volume + Conditioning” dús tartást kölcsönző és  Volume&Condition_150ml_Moussekondicionáló hajformázó hab

Új termékünk a friss tejszínhab finomságával és lágyságával kényeztet. A Miracle Volume + Conditioning hajformázó hab természetesen rugalmassá teszi a hajadat, amitől még vonzóbb leszel. Az ausztrál tengeri alga kivonat dúsabbá teszi a hajad és feltölt élettel.

 

 


 

 

„Miracle Styling Mousse Curl Define + Shine” hajformázó hab hullámos hajra  aussie

Az Aussie-nál imádjuk a loknikat, épp ezért szeretjük, ha fürtjeid nagyon és rugalmasak. Ez nem a 80-as évek, hogy tépett, tupírozott hajjal járj: legyenek nagyok és rugalmasak a loknijaid! A Miracle Curl Define + Shine hullámos hajra tervezett hajformázó hab ragyogást és természetes rugalmasságot kölcsönöz a hajadnak, így a stílus veled mozog, bármerre mész.

 

 

 

 

 

 

„Miracle Beach Waves” hajápoló spray BeachWaves_150ml_Spray

 

A Miracle Beach Waves hajápoló spray-ben szinte majdnem minden benne van, ami a tökéletes strandélményhez kell (bocs, a kockahasat sajnos nem tudjuk garantálni). A két különböző sónak köszönhetően a spray olyan ütős matt látszatot ad a hajadnak, mintha csak most jöttél volna fel a partról, még ha egy jó csobbanással egybekötött napozás igen távol is áll a valóságtól.

 

Itt van hát – végre egy termékcsalád, amivel a hajad akkor is tökéletesen fog mutatni, ha egész éjjel úgy rázod, mintha nem volna holnap! Használd ki!

 

„Többet akarsz az élettől? Kezdd a hajaddal!” – Aussie filozófia

 

A termékcsalád tagjai:

 

Miracle Hairspray Shine & Hold hajspray 1.699 Ft

Miracle Hairspray Volume & Hold hajspray 1.699 Ft

Miracle Styling Mousse Volume & Conditioning hajhab 1.699 Ft

Miracle Styling Mousse Curl Define & Shine hajhab 1.699 Ft

Miracle Beach Waves 1.699 Ft