Foci helyett BEAUTY NIGHT!

Vészesen közeleg a foci vb ideje! Még időben szólok, hogy mindenki keressen magának valami kellemes elfoglaltságot ezekre az estékre, hiszen a férfiakat elfelejthetjük pár hétre. A barátnőnkkel megszervezhetünk egy remek csajos estét, ahol a kellemes beszélgetések mellett még meg is szépülhetünk! A Körúti OrvosEsztétikai Centrum-ban BEAUTY NIGHT programmal várják a hölgyeket június 13-án és 27-én!   Az est házigazdája Árpa Attila lesz, aki pezsgővel és sütivel várja a vendégeket. Míg a férfiak focit néznek otthon, a hölgyek szakemberek közreműködésével megismerhetik és kipróbálhatják a legmodernebb beauty kezeléseket, beavatkozásokata KOC-ban. Minden hölgy – 20% kedvezményt kap a hialuronsavas ajak- és arcfeltöltés,ill. botox-kezelés árából.

koc-kamp-cut1

Most megkérdezheti azokat a fontos szépészeti kérdéseket, amiket már régóta tudni szeretett volna, mert Hernádi Zsanett a KOC kozmetikusa egész este várja az érdeklődőket és szívesen elárulja, a szépség titkokat. Ha az aktuális trendekről vagy arról szeretne többet megtudni, hogy mi áll jobban Önnek vagy mivel frissítheti fel a gradróbját, akkor Eli van Poeyer, az Instyle Magazin Divat igazgatója válaszolja meg kérdéseit.  Ha ketten érkeznek meglepetés ajándékot kapnak.  Mindenkiről készül egy VIP fotó emlékül  Árpa Attilával, vagy együtt a barátnőkkel, hogy még emlékezetesebb legyen az este.

koc-kamp-cut3

 

Előzetes bejelentkezés mindenképpen szükséges, érdemes minél hamarabb jelentkezni telefonon, hogy legyen hely, hiszen a fociVB a nyakunkon!

 

Beauty Night a Körúti OrvosEsztétikai Centrumban

Időpont: 2014. jún. 13. és 21. 17.00 – 24.00

http://www.korutiorvosicentrum.hu/akciok-es-ujdonsagok/beauty-night

https://www.facebook.com/events/397798183692642/