Császári arany kaviár a szépségünk új csodaszere

 

A la prairie White Caviar Collection-t megjelenése óta – egy semmi mással össze nem hasonlítható – a bőrt kivilágosító, feszesítő és ápoló hatás jellemzi. Nemrégiben a termékcsalád egy újabb különleges készítménnyel – a White Caviar Illuminating Moisturizing Cream-mel gazdagodott. A szép bőrt közismerten a ragyogó, egységes tónusú felülete jellemzi a legkifejezőbben, amely látványában és érzetében egyaránt frissességet sugall.  A White Caviar Illuminating Moisturizing Cream pontosan ezt, sőt ennél még többet ígér.
A White Caviar Illuminating Moisturizing Cream legendás lifting hatását egy, a pigmentfoltokra gyakorolt, különleges tulajdonságú anyaggal is kiegészítették, ami az elszíneződött bőrt célozza meg. A bőr öregedéséért felelős foltok halványításával, a későbbiek során kialakuló elszíneződések elé mintegy falat emelve, a bőr szemmel láthatólag megfiatalodik. A hidratáló komplex különleges, ritka összetevőinek hatására a bőr selymes tapintású, sima és telt lesz.

107959_WC_FullGroupShotB_v2.psd

Az új White Caviar Illuminating Moisturizing Cream – a kollekció többi termékéhez hasonlóan – hatékonyan küzdi le a problémás területeken kialakuló, jellegzetes elszíneződéseket, kivilágosítja a bőrön található sötét foltokat, megakadályozza a pigmentációs problémák kialakulását és csökkenti a már meglévők számát.

 

Előtte… szabályozza és csökkenti azt az aktiváló (tirozináz) enzimet, amely beindítja a pigmentációt a mélyebb rétegekben.

Közben… a leginnovatívabb szemlélet és technológia alkalmazásával csökkenti és szabályozza a túlzott melanintermelődést.

Utána…  halványítja a már meglévő foltokat és gátolja az újabbak keletkezését.

 

Varázsolja ragyogóvá tekintetét a White Caviar Illuminating Eye Serum és a White Caviar Illuminating Eye Cream segítségével! Világosítsa és feszesítse arcbőrét a White Caviar Illuminating Serum és a White Caviar Illuminating Moisturizing Cream használatával! A bőrszíne egyenletes és ragyogó, az arcbőre jól táplált, selymes és nedvességgel telített lesz. Az igen népszerű White Caviar Illuminating Hand Cream SPF 15 intenzív ápolást kínál a kéznek, ahol köztudottan a leggyakrabban jelennek meg a zavaró, sötét foltok.

 

white caviar illuminating MOISTURIZING CREAM

LEGENDÁS RAGYOGÁS, EGYEDÜLÁLLÓ LIFTING-HATÁS

01 la prairie_White Caviar Illuminating Moisturizing Cream_Mood Shot

A White Caviar Illuminating Moisturizing Cream egy olyan csodálatosan selymes, könnyed állagú krém, mely világosabb és egységesebb bőrszínt biztosít, meggátolja a túlzott pigmentációt, valamint fokozza a bőr feszességét, hidratáltságát. Az érettebb bőr leggyakrabban előforduló, zavaró tüneteit – az elszíneződéseket és bőröregedési foltokat – azok közvetlen kialakulásának helyén veszi célba. A White Caviar Illuminating Moisturizing Cream megkeresi a probléma okát és orvosolja látható jeleit. Egy nélkülözhetetlen hidratáló termék azoknak, akik világosabb és feszesebb bőrre vágynak.

 

A különleges, összetételében gazdag emulzió azonnali ragyogást és elszíneződésektől mentes, egységes színárnyalatot biztosít a bőrnek. Tisztító hatású, fehérítő komplex, melynek édesgyökér és svájci kerti zsázsa kivonata szabályozza a pigment termelődést és világosítja a bőrt, a kollekció rendkívüli összetevőjeként számon tartott császári arany kaviár kivonata pedig a bőr feszesítését segíti elő. A környezetet tisztelő, körültekintően szabályozott gazdaságból származó arany kaviár kivonat hatására a bőr rugalmasabbá válik, a ritka, egzotikus összetevők pedig hidratálnak és védenek a környezet káros hatásaival szemben.

 

Használat:

  • Reggel és este, tisztítás és tonizálás után.
  • Vigye fel ujjbegyével az arcra és a nyakra, kerülje a szemkörnyéket.
  • A hatékonyabb pigmenthalványítás érdekében a White Caviar Illuminating Serum vagy valamilyen más szérum után használja.

 

 

 

WHITE CAVIAR ILLUMINATING MOISTURIZING CREAM

LEGFONTOSABB ÖSSZETEVŐI

 

Tisztító hatású, fehérítő komplex

Vörösfenyő kivonat – egy hatékony antioxidáns és egy tetrapeptid komplex kombinációja – mely világosító hatású.

 

C-vitamin és édesgyökér kivonat

Ez a kombináció blokkolja a tirozináz enzimet, ezáltal gátolva a melanintermelést és az újabb foltok kialakulását.

 

Svájci kerti zsázsa kivonat

A svájci kerti zsázsa kivonata erősíti a bőrsejteknek a környezeti károkkal, valamint a reaktív molekulákkal szembeni ellenállását. Ezenkívül aktiválja a bőr öntisztító rendszerét, mely elengedhetetlen az egységes bőrszín megtartásához.

 

Arany kaviár kivonatok      

Az arany kaviár kivonatok feszesítik, valamint vitaminokkal, nukleinsavakkal, foszfolipidekkel és fehérjékkel táplálják a bőrt. Az arany kaviár kivonat a tenger legjavának forrása, a bőr sejtregenerációjában szerepet játszó, kulcsfontosságú elem.

 

A la prairie termékekben felhasznált összes kaviár kivonat tartalmaz Omega-3 zsírsavat. A White Caviar termékekben háromszor annyi Omega-3 zsírsav található, mint a többi, már ismert Skin Caviar termékekben, mivel a formulában használt arany kaviár kivonatok koncentráltabbak, így még hatékonyabbak.

 

Az Omega-3 zsírsavak jótékony hatása:

–   megemelik a védő hatású antioxidáns szintet a bőrben

–   javítják a nedvességzáró réteget, ezáltal feszesítenek

 

 

Isadora; Model; Candice; RayOfLight14

 

The White Caviar Collection

intenzív ragyogás, világosabb és feszesebb bőr

 

Hidratáló

ÚJ – White Caviar Illuminating Moisturizing Cream

Javasolt fogyasztói ár: 130.500 Forint

Szérum

White Caviar Illuminating Serum

Javasolt fogyasztói ár: 130.500 Forint

 

Szemkörnyékápoló

White Caviar Illuminating Eye Serum

Javasolt fogyasztói ár: 71.900 Forint

 

White Caviar Illuminating Eye Cream

Javasolt fogyasztói ár: 97.100 Forint

 

Testápoló

White Caviar Illuminating Hand Cream SPF 15

Javasolt fogyasztói ár: 41.800 Forint

 

Speciális termék

White Caviar Spot Treatment

Javasolt fogyasztói ár: 41.800 Forint

 

A la prairie – a világhírű, svájci kozmetikai márka – az időtlen szépséget képviseli. Innovatív bőrápoló termékeivel, szín- és illatkollekcióival jelentősen hozzájárul a luxus kozmetikumok színvonalának emeléséhez.