Tinik álma a BB krém már a pattik ellen is bevethető

Reggelente a tini fiam stylistja vagyok. Gondosan megtervezem, mi legyen az aznapi outfittje, elvégre már fontos a menőség egy hetedikes számára. Nem olyan bonyolúlt ez, hiszen a több színben pompázó kockás ingekhez kell a megfelelő polót kiválasztani. De a haj stylistja is én vagyok még, gondolom, pár év múlva lecserél majd… Kis hajhab, borzolás és kész is van a séró.

guitare2_preview

Mostanában az arcápolás is hozzám tartozik. Megjelentek az első pattik. Még könnyen kezelhető a probléma, arctisztítás és fertőtlenítáés reggel és este, ami elég nehezen tart be a kis tinim, látszik, hogy férfiból van. Ha reggelre megmarad egy csúnya patti, akkor nincs már választásom, kis trükkhöz folyamodok. BB krémet teszek fel a bársonyos pofijára. Jó hír, hogy a  Garnier BB mostantól a zsíros, problémás bőrre is elérhető!

BB_REVEIL_preview

Pure Active 5in1 BB Krém  BB_cream_Pure_tuba_medium_preview

 

A Pure Active 5in1 BB krém az  all-in-one krémek vegyes, zsíros és problémás bőrre kifejlesztett új generációja. Összetétele lehetővé teszi a bőrhibák elfedését, és egyetlen lépésben harcol ellenük: koncentrált szalicilsav a pattanások elleni hatásért, az ásványi pigmentek egységesítik a bőrt, SPF 15- fényszűrővel pedig véd a napsugárzás káros hatásai ellen.

Tökéletesebb bőr, egyszerűbb mindennapok!