Természetes hatású szépség

Örök divat a természetes hatású szépség, melynek alapvető feltétele, hogy magabiztosnak érezd magad a bőrödben. Az új szépség trend középpontjában a természetes ragyogóan szép bőr áll. Az erős kontúrozás helyett divatba jött az arccsont és a szemhéjak természetes hangsúlyozása, és a tökéletes összképhez elengedhetetlen a sugárzó, hibátlan arcbőr.

Braun_Face_ER_PR_52

 

Itt van a remek alkalom arra, hogy felfrissítsd arctisztító rutinodat, és elérd a tökéletes bőr magabiztosságát az új Braun FaceSpa csomagnak köszönhetően. A csomag 3 szépségápolási kefét (normál kefe, érzékeny bőrön használható kefe, bőrradírozó kefe) és egy szépség szivacsot tartalmaz.

 

A Braun FaceSpa két kozmetikai kezelést egyesít: a legkorszerűbb arcepilátor és szépségápolási kefék egy csomagban mindent biztosítanak számodra, amire a hibátlan bőr eléréséhez szükséged van, hogy örökre elhallgattasd szépséged belső kritikusát:

  • Finoman és precízen távolítja el a nem kívánt szőrszálakat az arcodról
  • Négyszer rövidebb szőrszálakat is eltávolít, mint a gyanta
  • Sima bőrt biztosít akár 4 héten át
  • A különböző szépségápolási keféknek és az innovatív szépség szivacsnak köszönhetően személyre szabott bőrápolást kínál minden nőnek.

 

Jessica Alba, a Braun szépség nagykövete: “Imádom, amikor a bőröm tiszta és gyönyörűen ragyogó, növeli az önbizalmamat. Rengeteg időt töltök teljes sminkben, ezért igazán frissítő, ha hagyhatom a bőrömet lélegezni, és mégsem kell aggódnom a külsőm miatt. Braun FaceSpa mindent megad egy csomagban, amire szükségem van ahhoz, hogy arcbőröm mindig hibátlan legyen.”

Silk___pil_Jessica_Alba_Summer_in_city_ER_PR_01

 

Arctisztítás lépésről lépésre

Hagyd, hogy az arcbőröd beszéljen helyetted, köszönhetően a Braun Face Spa egyszerű, de mégis hatékony szépségápolási csomagjának.

 

1. lépés: A Braun Face Spa epilátor fej használatával óvatosan távolítsd el a nem kívánt szőrszálakat úgy, hogy a fejet a szőr növekedési irányával szemben mozgatod. Majd cseréld ki az epilátor fejet arra a szépségápolási kefére, amelyikre épp szükséged van…

 

Braun_Face_ER_PR_43

 

Az érzékeny bőrön használható kefe kíméletes a száraz és érzékeny bőrhöz. A hosszú, puha és sűrű sörték gyengéd tisztítást és alapos, kényeztető ápolást biztosítanak. Szintén alkalmas a mindennapi használatra.

A bőrradírozó kefét használd heti rendszerességgel a bőrradírozáshoz, hogy könnyedén eltávolítsd az elhalt hámsejteket, a friss és tiszta bőrért.

A szépség szivacsot – az egyedi, habszerű felületének köszönhetően – kiválóan használhatod mindennap a sminkeléshez, az alapozó felviteléhez és az arckrémek bemasszírozásához is.

A szépségápolási kefék használata előtt nedvesítsd be a bőröd, és tegyél valamilyen tisztító vagy hámlasztó kozmetikumot a kefére vagy a bőrödre. Majd egyszerűen kapcsold be, és tartsd a bőrödhöz!

Braun_Face_ER_PR_31

2. lépés: Mozgasd a kefét az egész arcodon. Enyhén nyomd az bőrödhöz, és körkörös mozdulatokkal körülbelül egy percig tisztítsd meg a T-zónát, az arcod és az állad, hogy a bőröd ragyogóan hibátlan legyen. Kerüld az érzékeny területeket, mint például a szemkörnyék.

 

3. lépés: Ha elkészültél, mosd le az arcod vízzel, és töröld szárazra. A hidratáló krém, szérum vagy alapozó egyenletes felviteléhez használd a szépség szivacsot.

 

4. lépés: Ne felejtsd el megtisztítani keféket. Meleg vízzel öblítsd le, vagy – ha úgy tetszik – tisztítsd meg alaposan szappannal, de előtte csatold le a kefét a kioldógomb lenyomásával.

 

Állítsd össze magadnak a tökéletes kezelést:
Hetente: Használd hetente egyszer a bőrradírozó kefét az elhalt hámsejteket eltávolításához, hogy a bőröd természetesen ragyogó legyen.
Háromhavonta: A szépség szetted tisztántartásához mindig öblítsd el a keféket használat után. Higiéniai okok miatt és a maximális teljesítmény elérése érdekében érdemes a szépségápolási keféket háromhavonta lecserélni.