Szőlő őssejt a fiatalság elixír már tégelyben

A szőlő őssejtnek és a növények őserejének köszönhetően könnyedén éveket fiatalodhatunk fájdalmas beavatkozások és mellékhatások nélkül! A világ professzionális natúrkozmetikai piacán valódi áttörésként, elsőnek az Ilcsi ötvözte a szőlő őssejtek és a natúrkozmetikumok pozitív hatásait, és álmodta meg a Szőlő őssejtes bőrmegújító termékcsaládot!

 

A szőlő őssejt felerősítve magában hordozza a szőlő minden pozitív tulajdonságát. Ennek köszönhetően hatékonyan védi a bőrsejtekben található DNS-t a szabadgyökök káros hatása ellen, megnöveli a sejtek élettartamát és javítja a bőr struktúráját.

szőlő3

A szőlő őssejt a kifejezetten magas polifenol tartalmának köszönhetően rendkívül gyorsan és hatékonyan lép fel a külső- (légszennyezettség, UV sugárzás) és belső káros hatások (stressz, dohányzás, egészségtelen táplálkozás) miatt keletkező szabadgyökök ellen. A növényi őssejtekkel kezelt bőrfelület láthatóan megújul, a ráncok mélysége csökken. A növényi őssejtek megállítják és visszafordítják a bőr öregedését, visszaadják a bőr feszességét és ragyogását. A Szőlő őssejtes bőrmegújító termékcsalád használatával látványosan lassíthatjuk a ráncok kialakulását, növelhetjük a bőr ellenálló képességét és késleltethetjük a bőr öregedésének jeleit. Hatóanyagainak köszönhetően növelhetik a bőr epidermális őssejtjeinek életképességét, élénkíthetik a sejtmegújulást, ezzel is hatékonyabbá téve a bőr regenerációját, megújulását. A Szőlő őssejtes bőrmegújító termékek egy teljes termékcsaládot alkotnak, melynek tagjaival a bőrápolás minden lépését szakszerűen elvégezhetjük az arc ápolásától a test ápolásáig.

 

 

Fejlesztéseinknek köszönhetően az új termékcsalád minden tagja megkapta a legszigorúbb német minősítő szervezet, a BDIH natúr minősítését.

 

 

 

ILCSI Szőlő őssejtes bőrmegújító arctej

A Szőlő őssejtes bőrmegújító arctej nem csak hatékonyan eltávolítja a sminket és a szennyeződéseket az arcbőrről, de szőlő őssejt tartalmának köszönhetően regenerálja a bőrt.
Ez a különleges arctej nélkülözhetetlen a felszíni- és mélyrétegi vízhiányos, ráncosodó bőr mindennapi ápolásához.

 

Ilcsi_szolo_ossejtes_bormegujito_arctej_250ml_1024

 

ILCSI Szőlő őssejtes bőrmegújító szérum

A szérum hatóanyagainak és könnyű állagának köszönhetően a bőr legmélyebb rétegeibe is eljuthat, így a szőlő őssejtek itt fejthetik ki bőrmegújító és sejtvédő hatásukat. A szőlő és az őssejtek együttes antioxidáns hatása a bőrt simává, rugalmassá teszi. A szérum hatóanyagai lehetővé teszik a bőr nedvességtartalmának hosszabb ideig történő megőrzését még a mélyrétegi vízhiányos bőrön is. Rendszeres használata segít megelőzni a bőr korai öregedését, javítja állapotát, növeli a bőr ellenálló képességét.

Ilcsi_szolo_ossejtes_bormegujito_szerum_35mlkicsi

JÁTÉK!

Hamarosan induló játékunkban, meg is nyerhetitek az Ilcsi szőlő őssejtes termékcsaládot!

Kövessetek minket a facebookon is!