Szépséget is adhatunk ajándékba idén karácsonyra

Karácsonyi ajándékok után kutatva találtunk rá a la prairie Essentials of Ageless Beauty Set-jére a Marionnaud üzletében. Kicsit megszeretgettük és most elmondjuk, mit tud.la prairie_Essentials of Ageless Be (1)

 

A la prairie speciális szempontok alapján összeállított bőrápoló szettje az Anti-Aging kollekció három nélkülözhetetlen terméket rejt szépséges limitált kiadású ezüst dobozában:

az Anti-Aging Day Cream SPF 30 egész nap biztosítja a bőr védelmét. A tápanyagokban gazdag, nappali krém sikeresen küzd a bőröregedés látható jelei – a finom vonalak és ráncok – ellen. Regenerálja és élettel tölti fel a bőrt.

Az Anti-Aging Rapid Response Booster – a leghatásosabb csodaszer a ráncok elleni küzdelemben – már két hét használat után látványos, fiatalos bőrt garantál: a finom vonalak, a mimikai- és bőröregedés következtében keletkezett ráncok száma csökken, a bőr felszíne simább és puhább lesz.

Az Anti-Aging Eye and Lip Contour Cream egy olyan kettő-az-egyben termék, mely egyszerre gondoskodik a szemkörnyék és az ajkak ápolásáról is, valamint addig soha nem tapasztalt, fiatalos megjelenést biztosít számunkra. Mivel a mi karácsonyfánk ezüst és türkiz díszítést kap az idén, így ezért is nagyon jól mutatna az ajándékok között ez a szépséges la prairie doboz!

 

Anti-Aging Day Cream SPF 30, 50 ml
Anti-Aging Rapid Response Booster, 5 ml
Anti-Aging Eye and Lip Contour Cream, 3 ml
Essentials of Ageless Beauty Set: 57.500 HUF