Személyre szabott szépülés

Légy gyönyörű és érezd jól magad! Ahhoz, hogy szépek legyünk, önmagunk szeretete a legfontosabb, valamint hogy jól érezzünk magunkat a bőrünkben és a környezetünkben. Minden nő különleges, egyedi és valódi, ezért több mint 30 évvel ezelőtt megalkottam a nők számára egy kozmetikai termékcsaládot, mely egyedülálló módon illeszkedik a szépségükhöz és személyiségükhöz.
Gisele Delorme

Új kezeléskörrel egészült ki a Körúti OrvosEsztétikai Centrum kozmetikai szalonjának palettája. Abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy az elsők között próbálhattam ki ezt a különleges kezelést. A természetes hatóanyagokban rendkívül gazdag formuláiról ismert, 35 éves múltra visszatekintő, ám folyamatosan megújuló és a legújabb technikákat alkalmazó Gisele Delorme módszere az egyénre szabott szépség megvalósítására fókuszál, amely a vendégek várakozásainak részletes elemzésén, a bőrtípusukon és bőrük aktuális állapotán alapszik.

Gisele Delorme arckezelési termékek

Minden bőr egyedi, és sajátosan változik a különböző külső valamint belső tényezőktől, így az életkortól, az időjárástól, az életmódtól, a stressztől és a táplálkozástól. A kozmetikai megoldások többsége azonban csak a különböző bőrtípusokra figyel, így ezen kezelések nem veszik figyelembe a bőr adott pillanatban fennálló állapotához köthető problémákat. Az azonos bőrtípusok (zsíros, érzékeny, száraz, érett, stb.) igényei eltérhetnek, ezért fontos, hogy a kezeléseket a bőr pillanatnyi igényei szerint személyre szabjuk és optimalizáljuk.

Kép2

Az egyelőre csak a Körúti OrvosEsztétikai Centrumban elérhető Gisele Delorme kezelések alapja, hogy a különböző állapotú és típusú bőrnek egyénre szabottan kínál természetes, és valóban hatásos szépülést. Az alapkezeléseket – köztük krémek, maszkok, tonikok, samponok – különböző szérum állagú aktív formulákkal, hatóanyagokkal kombinálják, melyek segítségével a célzott kezelések sokkal hatékonyabbá válnak. A Gisele Delorme termékek különleges formulái ráadásul egymással kombinálhatók, így sokkal hatékonyabbá válnak, az egyes hatóanyagok kölcsönösen felerősítik egymás hatását, megoldást kínálva azoknak a nőknek és férfiaknak, akik személyre szabott, látványos és hosszan tartó kozmetikai megoldásra vágynak.

A tervek szerint a Gisele Delorme terméksor és a kezelések hamarosan több helyen is hozzáférhetővé válnak, őszre ugyanis további 5 exkluzív kozmetikai szalonban kerül majd bevezetésre, melyek kiválasztása folyamatban van.

Kép4

Egyedülálló összetétellel párosuló minőség

A kezelések különlegessége, a személyre szabottságon túl, abban rejlik, hogy a márka termékei a legjobb minőségű nyersanyagok és hatóanyagok kombinációjából állnak össze. Az egyes alkotóelemek megfelelő aránya óriási szaktudást igényel, a tökéletes kombinációk pedig egyet jelentenek a termékek szinergikus hatékonyságának kulcsával.

És hogy miből is fakad természetes hatóanyagokban gazdag Gisele Delorme formulák eredményessége? A biotechnológia mellett az 100 százalékban természetes illóolajok, a növényi kivonatok (növények, gyümölcsök, virágok), a tengeri kivonatok és a vitaminok tökéletes elegyéből. Ezen elemeket ráadásul az önmagukban és egymással kombinálva is alkalmazható termékek sokkal magasabb százalékban (4-6%) tartalmazzák, mint a hagyományos kozmetikai termékek (1-2%). A Gisele Delorme szérumok kiváló fokozóvá válnak arckrémhez, maszkhoz, testápolóhoz, samponhoz keverve, jelentősen növelve ezzel egy vagy több célzott kezelés hatását.

A Körúti OrvosEsztétikai Centrum esztétikai bőrgyógyászát Dr. Papp Ildikót, aki egy évet töltött a termék szigorú szakmai szempontok szerinti kiválasztásával, éppen ez a magas hatóanyag-tartalom és a sokoldalúság győzte meg. „Nem csak hogy nagyon magas a hatóanyagtartalmuk, illeszkednek a bőr alaptípusaihoz is, mindezt úgy, hogy figyelembe veszik a bőr aktuális állapotát. Akár a stresszt, akár a jelentősebb napozás utáni bőrkárosodást, de még a hosszú utazás utáni kiszáradást is kiválóan tudják kompenzálni, így ezek a termékek a személyre szabhatóságuk miatt az orvos-esztétikai kezeléseink méltó kiegészítői lesznek.”

Speciális masszázstechnika

A Gisele Delorme arckezelések egyik fontos mozzanata a speciális manuális technika. A különleges mozdulatok előkészítik, serkentik és gyorsítják a bőr mechanizmusait a hatóanyagok felszívódásának fokozása érdekében, így segítségével gyorsabb, látványosabb és tartósabb eredményeket érnek el a kezelés során. Az élményt és a hatást fokozandó egyéb olyan kiegészítő mozdulatokkal is kényeztetik a vendégeket, mint például aktiváló masszázs, forró törölközők vagy „felszabadító fázis”. A kezelés előtt kapott drenázs masszázzsal (más néven nyirokmasszázs) a nyirokcsatornákat nyitja meg a szakember, mindez pedig nemcsak a méreganyagoktól szabadít meg, hanem rendkívüli relaxáló hatással és azonnali látványos eredménnyel is bír. A szalonban az alábbi lehetőségek közül választhatunk: Arom’Activ kezelések (Essential kezelés, Anti-aging kezelés), különleges kezelések (Oxigenizáló tisztító kezelés, Revitalizáló szemkörnyék kezelés, valamint a bőr ragyogását visszaadó kezelés anti-aging kezelés.

Azoknak, akik az egyéni elemzést követő kezelések után, a szalonon kívül is folytatnák a megkezdett szépülést, a kozmetikusuk egyedi szépségreceptet állít össze, majd azt is megmutatja, hogyan alkalmazzák otthon a kifejezetten az ő bőrükre tervezett programot.

Schell Judit a Gisele Delorme-ról

A szalon személyre szabott kezeléseit Schell Judit is kipróbálta, állítása szerint nem is akármilyen eredménnyel. „Alig bírtam ébren maradni a Gisele Delorme kezelés közben, annyira megnyugtató, relaxáló hatással bírt. Teljesen kizártam a külvilágot. A hullámzó, pumpáló kézmozdulatokkal történő nyirokmasszázs pedig számomra olyan volt, akár egy jó művészfilm: megnyugtat, lecsillapít, szinte kiemel a valóságból. Nagyon élveztem.” – mondta el a színésznő, hozzátéve, hogy a kellemes élmény egészen más állaga lett a bőrének. „A kimondottan az én arcbőröm állapotára összeállított krémek és illóolajoknak köszönhetően a bőröm sokkal bársonyosabb, puhább tapintású. Alig várom a következő alkalmat…”

Schell Judit Gisele Delorme kezelésen

Bevallom, én is hasonlóan éreztem magam, mint Schell Judit, de ami ezután következett, még inkább jól esett. A bőröm teltebb, egészségesebb, selymes fényű lett. Bár én a drasztikusabb, kissé fájdalmasabb beavatkozások híve voltam, de most kellemesen csalódtam, hiszen egy csodás, kényeztetéssel felérő kozmetikai kezelés után is szebb lettem.