Szakértő megoldás a bőrnek

A Naspolya Nassoldában ismerkedtünk meg blogger társaimmal a Kalis olasz dermokozmetikai cég sármos tulajdonosával, Andrea Brunettivel és a cég történetével. Ilyenkor a szépségápolási kutatási adatok meghallgatása közepette, azon is el szoktam gondolkodni, hogy hogyan épülhet fel egy beauty birodalom, mint például a Kalis. Látva a tulajdonos harmincas fiát, aki eljött kollégáival hazánkba, hogy itt legyen a márka bevezetésekor, kezdem érteni a lényeget. Látszik, hogy a Kalis nagyon komolyan veszi a szakértelmet és a természet erejét, azaz a növények hatóanyagainak tanulmányozását, az innovációt. A cég 30 éves tapasztalattal rendelkezik a kozmetikumok és bőrgyógyászati orvostechnikai eszközök kutatásában, fejlesztésében, konzultációjában, gyártásában és értékesítésében is. A cég története 1979-ig nyúlik vissza, kezdetben gyógyszerészeti laboratórium volt. Az üzleti fejlődés 1983 januárjában lehetővé tett egy új márka a Kalis létrehozását. A saját termékek gyártása mellett nagy kozmetikai márkáknak szállít be prémium minőségű termékeket, alapanyagokat. Mára már úttörő a kozmetikai készítmények előállításában, mert a legújabb fejlesztéseket, a legmagasabb technológiát képviseli.

 

Gyengéd mégis hatékony   ANW_0212_kicsi

A Kalis kizárólag válogatott biomimetikus (élő szervezetet utánzó) összetevőket használ, amelyek minden bőrtípusnak megfelelnek. A formulák bőrgyógyászatilag teszteltek, hipoallergének, nem mitesszerképzők, parabénmentesek és minimális mennyiségű tartósítószert tartalmaznak. A kozmetikumok szintetikus színezőanyag-mentesek és csak gyengéd, nem tolakodó illatokat tartalmaznak. A termékeket kimagaslóan biztonságos tartályokban tárolják és csomagolják, illetve a gyártás minden fázisában különleges odafigyeléssel készülnek.

A bőrápolás új generációja

A Kalis integrált kutatási és fejlesztési rendszerével olyan kozmetikumokat hoz létre, melyek optimális, egyedülálló koncentrációban tartalmaznak szuperhatékony, aktív összetevőket, annak érdekében, hogy természetes eredetű kimagaslón hatékony, páratlan textúrájú emulziókat és szérumokat kínálhasson a felhasználóknak.

 

Kalis szakértő megoldás a bőrnek

A Kalis kozmetikumok szabadalmaztatás alatt álló prémium komplexet tartalmaznak:

– Vegestam (Indás ínfű merisztémás sejtek)

– Hydroplen: ultra alacsony molekuláris súlyú hydrolizált hyaluronsav+ GABA

– antiROS komlpex: E-vitamin+ gránátalma kivonat+karnozin

– Ezen felül: Vitamin komplex, Q10 koenzim, keramidok, nyújtott hatóanyag leadású GABA

Nem szappanosodó természetes olaj, ultra tiszta lecitin, biszabolol, szuperkritikus komlólé kivonat,

PCA természetes hidratáló faktor.

A Kalis ISO 90001 minőségirányítási és ISO 22000 gyártási tanúsítvánnyal is rendelkezik.

A Kalis termékek nem tartalmaznak:

Ásványi olajat, paraffint, phenoxyetanolt, parabéneket, formaldehid donorokat isothiazolinons; EDTA; BHA and BHT; PEG* (polietilén-glikol); állati eredetű összetevőket, nikkelt , nehézfémeket és glutént.

*10 termékből 8 peg-mentes és 3 termék tartalmaz az előállításhoz szükséges minimális mennyiségben.

Large plant with three small plants in test tubes

„Hisszük, hogy felülmúljuk, túlszárnyaljuk a partnerek, forgalmazók és vásárlók várakozásait! Minden bőrtípusnak kínálunk megfelelő megoldást! Termékeink frissek, krémes, nem zsíros állagú textúrák! Célunk, hogy páratlan hatás biztosítsunk és ezeket laboratóriumi és vásárlói tesztekkel támasszuk alá. A legújabb technológiákkal és innovációkkal gazdagított termékeket állítsunk elő a jövőben is!  Folyamatosan dolgozunk azon, hogy formuláink azonnali hatékonyságát javítsuk.” – tudtuk meg még az olasz szakértőktől. A Kalis kozmetikumok a Marionnaud Parfümériákban érhetők el.