Ragyoghatsz, mert van CC krémed!

Sápadt, fénytelen az arc, apró ráncok? Nyomuk sincs! A legújabb krémek és dekorkozmetikumok ugyanis lágyítják, ápolják és megfiatalítják az arcot, ráadásul nem csak kinézetre.

Ha közelebbről szemügyre vesszük, a fiatal bőr rózsaszín, finom pórusú, egyenletes és irigylésre méltóan friss. Sajnos az évek múltán veszít ezen tulajdonságaiból. Szerencsére nem kell ölbe tett kézzel figyelned az eseményeket, könnyedén visszahozhatod a fiatalos ragyogást.

 

Isadora; Model; Candice; BBCream; B B Cream

„Give me the glow” – úgy hangzik, mint egy slágerlistás dal címe, csakhogy ez az új, csúcstechnológiás arcápoló krémeket és alapozókat jelenti, melyek valóságos reménysugarat jelentenek az arc számára: visszaadják ugyanis a bőr fiatalos és élettel teli ragyogását, mely fiatal korában még a sajátja volt. Ezeket a krémeket és alapozókat kifejezetten azok számára készítették, akiknek az évek múlásával egyre sápadtabb, fénytelenebb és egyenetlenebb lett az arca, elvesztette nedvességtartalmának jó részét, és megjelentek rajta az első ráncok. A siker titka egy különleges receptúra és az öregedés-gátló technológia, mely képes „rávenni” a sejteket, hogy úgy működjenek, mint fiatal korukban. A bőr így újra vastagabb és feszesebb lesz, a ráncok pedig elhalványulnak. Az alapozás a sminkelés kiindulópontja, egyben sarkalatos kérdés is, mert nehéz megtalálni hozzá a tökéletes terméket. Az alapozással nemcsak eltüntethetjük a bőrhibákat, karikákat, de a bennük található összetevőknek köszönhetően fiatalíthatjuk is arcunkat. Ma már ezt egyre több alapozó tudja, de olyan krémek is léteznek, amelyek az alapozás mellett különböző bőrproblémákra is megoldást kínálnak – ráncokra, aknékra, pigmentfoltokra.

Szeretnéd, ha az arcápolód küzdene a ráncok ellen, de egyben alapozóként tökéletes fedést és kiváló sminkalapot biztosítana? Az elképzeléssel nem vagy egyedül, ezért az Eucerin szakemberei hosszú, komoly kutatás és innovatív technológia eredményeként elkészítették a Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő színezett nappali CC arckrémet. A krémet, amely a BB (Beauty Balm) krémek fedő hatását a hatékony ránctalanító krémek erejével ötvözi. „A CC krém egy színezett korrektor, amely sokkal könnyedebb, mint a BB krém. Az állaga lágy és légies; a CC az új BB!” – nyilatkozta Nico Guilis, sztársminkes.

A modern sminkek világában az igazán hatékony alapozóknak egyszerre kell megfelelniük a következő igényeknek: tökéletes alapot adjon a sminkeléshez, ne tömítse el a pórusokat, nyújtson megoldást a bőrproblémákra, legyen természetes hatású. Elvárás továbbá, hogy az alapozónk megfelelően illeszkedjen bőrünk színéhez, árnyalatához, és hogy megfelelően védjen a napsugárzás, valamint a környezetszennyezés káros hatásai ellen. Az Eucerin legújabb terméke egyszerre teljesíti ezeket a feltételeket.

Az Eucerin® Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő színezett nappali CC arckrém egyedülállóan sokoldalú és univerzális. A BB krém finomított, ECN_15869_87921_Hyaluron_Filler_CC_Cream_Light_PStovábbfejlesztett változata könnyed fedést biztosít, kiegyenlíti a bőrhibákat, így az arcbőr egységesebb és egyenletesebb lesz, a bőr kisimulhat és sugárzóvá válik. Hialuronsavval és szaponinnal gazdagított magas hatékonyságú formulája stimulálja a bőr saját hialuronsav termelését, és még a legmélyebb ráncokat is láthatóan feltölti belülről. Ezen felül a benne lévő színpigmentek javítják a bőr tónusát, így azonnal egységes, friss külsőt eredményeznek.

Az Eucerin® Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő színezett nappali CC arckrémet hihetetlenül könnyű felvinni, így egyetlen mozdulattal felveheted a harcot a ráncok ellen, ápolhatod és egyenletesebbé varázsolhatod a bőröd. A hidratálás, a ráncfeltöltés és a bőrhibák korrigálása még soha nem volt ilyen egyszerű! Az Eucerin® Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő színezett nappali CC arckrém minden bőrtípusra és árnyalatra alkalmazható. Járj te is egy lépéssel előbb!

A világos, hidegebb tónus (több sárga színpigmenttel) világos bőrtípusnak. A krém SPF 15 UVA szűrővel is rendelkezik, így védelmet nyújt a nap káros sugarai ellen is.

50 ml, ajánlott fogyasztói ár: 7.790 Ft