Nyerj csatát az öregedés ellen!

Lehetsz 30, 40 vagy akár 50 éves is – minden életkorban megvannak a bőrápolás alapszabályai és különleges hatóanyagai, melyek mind-mind megtalálhatók az Eucerin arcápoló termékekben. Itt a megoldás, amit könnyen bevethetünk a ráncok és a bőr öregedése ellen.
Amikor megjelennek az első ráncok, a bőrnek szüksége van nedvességre és energiára.

Harminc éves kortól jelennek meg az idő múlásának első jelei. Finom mimikai ráncok jelennek meg a száj és a szem körül, a homlokon. Ebben az életkorban kezd el kiszáradni az arcbőr. Már 40%-kal kevesebb zsírt termel, és kevesebb nedvességet képes megkötni, mint a 20as évek elején. Ennek következtében a bőr védőrétege elvékonyodik, érzékenyebbé válik az arc. És: a kötőszövet rugalmas kollagén rostjai kezdenek elernyedni, ezért nem lesz már olyan feszes a bőr, már nem lesz olyan ruganyos a tapintása. Lassabb lesz a sejtek oxigénellátása is, ezért látszik gyakran sápadtabbnak, kevésbé fényesnek az arc. Most olyan krémek kellenek, amelyek serkentik a kollagén- és az elasztintermelést, pótolják a bőrnek oly fontos nedvességet, és speciális lipidekkel megerősítik a bőr védőrétegét.

skin2

A könnyű ránctalanítóktól sokkal frissebbnek látszik az arc

40 éves kortól sokkal lassabb lesz a sejtosztódás. 28 nap helyett már 40 napig tart a bőr felső rétegének teljes megújulása. Az elhalt hámsejtek gyakran szürke rétegként borítják az arcot. A bőr vérellátása és a sejtek tápanyag-ellátása már sokkal jobban akadozik. A vékony vonalakból ráncok mélyülnek, különösen a faggyúmirigyekben szegény szemkörüli területeken, és a dekoltázson. 40 éves kortól csökken a sejtek közti teret kitöltő anyag, az úgynevezett ceramid. Ennek következtében a bőr sokkal érzékenyebb lesz, gyakrabban jelennek meg rajta vörös foltok, irritációk. A 40 éves bőr számára olyan hatóanyagok kellenek, amelyek serkentik a mikro-cirkulációt, és belülről tölti fel a ráncokat.

A krémekben lévő lifting anyagok finomítják, erősítik és javítják a bőr szerkezetét

Ötvenen túl a női test hatalmas változáson megy keresztül, mivel lassan megváltozik a hormon-háztartás. Az ösztrogén-hiány következtében egyértelműen szárazabb lesz a bőr. A kollagén sokkal erőteljesebben épül le, a bőr e „párnázó anyag” nélkül sokkal petyhüdtté és ráncosabbá válik. A rugalmas kötőszövetrostok is sokkal ernyedtebbé válnak, az arc összességében sokkal keskenyebb, hosszabb lesz, elmosódnak a kontúrok. A nazolabiális (szájat és orrot összekötő) ránc mélyen bevésődhet, a nyak és a dekoltázs is sokkal ráncosabb lesz. Az 50 év feletti bőrnek tehát olyan hatóanyagokra van szüksége, melyek hatására fokozódik a kollagéntermelés, és a ránctalanító eljárásokhoz hasonlóan, újra feszessé teszik a kontúrokat. Emellett fontosak még a bőrszerkezetet javító anyagok, amelyek erősítik a saját védőrétegét, és bőségesen ellátják a sejteket nedvességgel és lipidekkel.

 

Az általános bőröregedés folyamata többségünknél már 25 éves korban látható és érezhető, 50 éves kor felett a hormonális változások és a menopauza után a bőr öregedési folyamatai felgyorsulnak: jelentős probléma a bőrtömörség elvesztése. Ennek leggyakoribb jelei a bőr rugalmatlansága, a halványabb, fakóbb és megereszkedő arcbőr, valamint a mélyebb ráncok megjelenése.  Az új Eucerin Elasticity+Filler kifejezetten a bőrtömörség helyreállítására és az érett bőr igényeire lett kifejlesztve. Az említett folyamatok többnyire elkerülhetetlenek, de az Eucerin megújult termékei az arctiin, a hialuronsav és a silymarin aktív hatóanyagoknak köszönhetően javítják a bőr megjelenését és erősebb bőrstruktúrát eredményeznek, sőt még a mély ráncokat is feltöltik. Ne csak belül, kívül is maradj fiatal!

 

Extra tipp: Az Eucerin Elasticity+Filler ajándéknak is tökéletes választás, legyen szó karácsonyi, szülinapi, névnapi ajándékról, vagy egy alkalomtól független meglepetésről, lepd meg édesanyádat ezzel a hatékony ránctalanító krémmel.

 

Eucerin Elasticity+Filler Bőrtömörséget regeneráló nappali arcápoló FF15

 • Támogatja a bőr mikrokeringését   image001
 • Fokozza a bőr ragyogását
 • Elősegíti a kollagén megújulást
 • A bőr feszesebbé válik
 • A ráncok és finom vonalak láthatóan csökkennek
 • Intenzíven hidratál
 • 15-ös fényvédő faktort tartalmaz

50 ml, ajánlott fogyasztói ár: 7 590 Ft

Eucerin Elasticity+Filler Bőrtömörséget regeneráló éjszakai arcápoló

 • Támogatja a bőr mikrokeringését   image003-1
 • Fokozza a bőr ragyogását
 • Elősegíti a kollagén megújulást
 • A bőr feszesebbé válik
 • A ráncok és finom vonalak láthatóan csökkennek
 • Intenzíven hidratál
 • Revitalizálja a bőrt
 • Regenerálja az arcbőrt az éjszaka folyamán
 • Segíti a sejtmegújulást az éjszaka folyamán

50 ml, ajánlott fogyasztói ár: 7 890 Ft