Naponta öregszünk egy picit

 

 

A Vichy sajtótájékoztatóján hallhattuk a nem annyira jó hírt, hogy minden nap öregszik a bőrünk. Látni kellett volna a kolléganők arcát. Mindenki ledöbbent és elgondolkodott egy pillanatra. Megtudtuk azt is, hogy az alkoholfogyasztás, a dohányzás, az éjszakai bulizás még inkább katalizátorai a ráncok kialakulásának. A rossz hír még csak ezután következett! Kiderült, hogy az eddig csodaszerként ható alvás, már nem tudja megoldani az öregedési gondjaink, így mindig haladunk a lejtőn egyre lejjebb, mármint az öregedési folyamatok görbéjén… Számos nő hosszú távú problémának tekinti a bőröregedést. De mi van akkor, ha nem az évek, hanem az egyes napok azok, amelyek felgyorsítják az arcbőr öregedésének jeleit?

Vichy Liftactiv Supreme arc

A Vichy laboratóriumai ezért most először műszeres mérésekkel vizsgálták meg egyetlen nap hatását az arcbőrre. Ez az egyedülálló kutatás egy új felismerésre mutat rá – az arcbőr öregedésére a nap folyamán, amely idővel intenzívebbé válik.

A Vichy bemutatja az első számú gyógyszertári ránctalanító termékcsalád, a Liftactiv egyedülálló újdonságát a arcbőr öregedésének elleni harcban: Liftactiv Supreme, amely az egész nap folyamán hat.

Vichy Liftactiv Supreme

 

 

LIFTACTIV SUPREME

Az első ránctalanító és bőrfeszesítő arckrém a Vichytől a „napközbeni bőröregedés“ ellen, a ráncok folyamatos korrekciójáért és a bőr feszességéért.

Az aktív hatóanyagok előremutató kombinációjának és az új „DAY PROOF“ technológiának köszönhetően folyamatosan küzd a bőröregedés jelei ellen, már a kialakulásuk pillanatában, három szinten a teljes körű hatékonyságért:

1 AZONNAL
3D optikai korrekció

A „blur hatás“, azaz a bőrhibák korrigálására ható összetevők, a mattító púderek és a Liquid Light ragyogást adó mikro-részecskék kombinációja azonnal simábbnak mutatja és ragyogóvá teszi az arcbőrt.

2 REGGELTŐL ESTIG
„DAY-PROOF“ technológia: adenosine + koffein

Az adenozin simítja az arcbőrt és megelőzően hat a ráncok kialakulása ellen az egész nap folyamán. A koffein pedig küzd a fáradtság jelei és az arcbőr üdeségének elvesztése ellen, mintegy energiával töltve fel a bőrt.

3 HOSSZÚ TÁVON

rhamnose + neohesperidin

Az 5% rhamnose és a neohesperidin hatóanyag párosa hatékonyan fokozza a ráncok korrekcióját, az arcbőr feszességét és hozzájárul a hosszantartó ránctalanító-bőrfeszesító hatáshoz.

A nap végén az arcbőr kisimultabbnak, ragyogóbbnak, kevésbé fáradtnak és üdének tűnik.
Már 1 hónap után a hosszan tartó ránctalanító-feszesítő hatásnak köszönhetően a ráncok megjelenése csökken, az arcbőr feszesebbnek tűnik.

Az arckrém luxus hatású, tükröződő fedelű tégelyben kapható.

2 egyedülálló textúrájú, bársonyos tapintású nappali arckrém közül választhatunk az alkalmazás kellemes élményéért:

ARCKRÉM NORMÁL
ÉS KOMBINÁLT BŐRRE

Ez a lágy krém textúra ideálisan alkalmazkodik az arcbőrhöz, üde érzést és komfortérzetet ad.

ARCKRÉM SZÁRAZ BŐRRE

Olaj és viasz alapú összetevők kombinációját tartalmazza a ráncok kisimításáért. A gazdag textúra  a karitévajnak (shea vaj) és a sárgabarackmag-olajnak köszönhetően tápláló és gyorsan felszívódik.

Ajánlott fogy. ár:  7 999 Ft / 50 ml* (mindkét textúra)

PARABENMENTES. HIPOALLERGÉN. ÉRZÉKENY BŐRRE IS. VICHY TERMÁLVÍZZEL. KLINIKAILAG TESZTELT.

Kapható a Vichy partnergyógyszertáraiban 2014. szeptemberétől.