Mindig alapozz alaposan!

 

Az alapozás dönti el, hogy a teljes smink sikerül-e, vagy sem. Számomra is alapozással indul a sminkelés és mindig is érdekelt, kissé problémás bőrömnek köszönhetően, hogy milyen alapozó újdonságok kerülnek forgalomba a szépségpiacon.

Dr. Craigs Roberts bőrgyógyász sok nő életét megváltoztatta, amikor 1981-ben bemutatta azt az új alapozót, amely a magas fedőképességet és toleranciát kombinálta a lehető legtermészetesebb megjelenésű sminkkel.

A cél a bőrhibákban szenvedők életminőségének javítása: a megfelelő smink lehetővé teszi a nők számára, hogy ismét önmaguk lehessenek, és ne kelljen a külvilág fürkésző tekintetétől tartaniuk.

púder

A VICHY DERMABLEND most 35 év után tökéletesített formulákkal vág neki a világ meghódításának. Nem csak a bőrszín egységesítéséért, de most először a 3D-s hibák optikai eltüntetéséért is.

 

Korrektor stift (SPF 30)   1767-dmb-gamme-gf121120-2-stick

 

Nagyon magas fedőképesség a bőrhibák helyi fedésére

Jelentős bőrhibák (sötét karikák, foltok, akné nyomai) és a testen található egyéb egyenetlenségek fedésére alkalmas

Nagyon hosszantartó fedést biztosít

3 színárnyalatban kapható

 

Fixáló púder

 

Meghosszabbítja a Dermablend alapozók tartósságát  1767-dmb-gamme-gf121120-2-fixateur

Selymes tapintást és matt kinézetet biztosít

anélkül, hogy szárítaná a bőrt

Nem befolyásolja az alapozó színét

Növeli a vízzel, a verejtékkel és a külső

hatásokkal szembeni ellenállást

 

Alapozó fluid (SPF 35)

 

Erős színkülönbségekkel küszködő bőr számára   DERMABLEND [3D KORREKCIÓ] alapozó pattanásos bőrre

Magas fedőképességű korrekciós alapozó minden bőrtípusra

Kiválóan elfedi az erőteljesebb hibákat is

4 színárnyalatban kapható

 

A L’Oréal kutatórészlege most először mutatja be a kizárólag a Vichy számára kifejlesztett ALLIAGELTM TEXTÚRÁT, amely két fázist ötvöz magában: egy vízmenteset és egy vizes összetevőjűt.

 

ÜDE TEXTÚRA

A termék vizes fázisa frissíti a bőrt, és amíg meg nem szárad, nyugtatja is azt. Az aktív hatóanyagok csillapítják a gyulladt pattanások környékén érzékelhető kellemetlen égető érzést.

KÜLÖNLEGES MATTÍTÓ HATÁS

A termék az AlliagelTM-nek köszönhetően kellemes, sima, selymes fátylat von az arcbőrre. Az őszibarack tapintására emlékeztető érzés az olajmentes összetételnek és a pigmentek optimális arányának köszönhetően az alapozó felvitelétől kezdve egészen annak eltávolításáig tart.

A TERMÉSZETES BŐR ÉRZÉSE

A termék géles összetétele magába zárja a vízmentes és a vizet tartalmazó összetevőt, amelyek legjobb tulajdonságaikat nyújtván tökéletesen kiegészítik egymást. Az eredmény egy nagyon vékony rétegű alapozó, amely ennek ellenére magas szintű fedést nyújt.

 

Kasírozd a sötét részeket!

A korrektorral eltüntethetők a szem alatti sötét karikák, a vörös foltok és a bőr szennyeződései. Akkor lesz tökéletes az eredmény, ha a bőrnél egy árnyalattal világosabb színű. Vidd fel mindenhová, ahová szükséges, például a szem alá, az orrnyereg mellé, az állra. Ütögesd a bőrbe az ujjaddal vagy egy vizes, és alaposan kicsavart szivaccsal.

Vidd fel az alapozót!

Lehet folyékony, krémes, hab állagú vagy kompakt alapozó, a lényeg, hogy összeolvadjon a bőrszíneddel. Elég pár pöttynyit felvinni a homlokra, az orcákra, az állra, az orrhegyre, majd dolgozd a bőrödbe egy nedves, kicsavart szivaccsal, az ujjbegyeddel, vagy alapozó ecsettel (így csinálják a profik), belülről kifelé.

garnier zöld

Modellezd az arcod!

Ha keskenyíteni szeretnéd az arcodat, az alapozó felvitele után használj egy másik alapozót, amely egy árnyalattal sötétebb a bőrszínednél. Tegyél belőle keveset a pofacsont alá, ha szükséges, a halántékra is, majd dolgozd el a szivaccsal, az ujjaddal vagy az ecsettel.

Dolgozd össze!

A legtermészetesebb hatás elérése érdekében – és hogy minél tovább tartson – végezetül az ujjbegyeddel dolgozd a bőrödbe az alapozót. Nyomd az ujjadat egy kicsit az arcodra, majd görgesd végig, belülről kifelé. A testmelegnek köszönhetően az alapozó jobban megtapad a bőrödön.

Fixáld púderrel! 

Most következik az alapozó mattítása és rögzítése. Vegyél fel kevés porpúdert a púderecsetre, a felesleget ütögesd le a kézfejeden, majd simítsd végig vele az egész arcodat.

Vidd fel a pírt! 

Az arcpír modellezi az arcot, és felfrissíti a sminket. Ha púderrel fixáltad az alapozót, válassz por állagú pirosítót! És mosolyogj! Helyezd az ecsetet a felugró „piros almákra”, és körkörös mozdulatokkal – nyomás nélkül – vidd fel a pírt, a széleken halványítsd el.

Hangsúlyozd az oldalakat!

Aki szeretné tovább alakítani például a széles arcát, vagy több kontúrt adni egy lapos arcnak, az vigyen leheletnyi pirosítót a halántékára vagy pontosan a hajtőhöz is.

Szedd le a felesleget! 

A természetes hatás érdekében egy vattapamaccsal szedd le a fölösleges pirosítót. Nyomd egy kicsit a pamacsot az arcodra, és húzd finoman kifelé-hátrafelé.