Maszkabál a fürdőszobában

 

Még javában tart a farsang és vele együtt a jelmezbálok szezonja. Ragyogó álarc helyett most egy olyan maszkot mutatunk, ami nem a báltermek, hanem a fürdőszoba sztárja lesz. Az Amway izgalmas újdonsága, az innovatív textilből készült ARTISTRY HYDRA-V fátyolmaszk 20 perc alatt üdévé és hidratálttá varázsolja bőrünket, így nem csak a hétvégi bulikra, hanem a közelgő tavaszi napokra is felkészülhetünk.

maszk

Ragyogó bőrrel kezdhetjük a tavaszt: új taggal bővül a népszerű ARTISTRY HYDRA-V család. Az ARTISTRY HYDRA-V Hidratáló maszk különleges mikroszálas anyagból készült, amely norvég fjordvízzel és hyaluronsavval frissíti és hidratálja a szomjas bőrt, hatása pedig akár 8 órán át tart.

maszk

Sokan gondolják, hogy a hylauronsav csak egy a számtalan divatos hatóanyagok közül, amit a kozmetikai ipar fejlesztett ki. Ám ez a sav nem más, mint szöveteink egyik nélkülözhetetlen alkotóeleme, amely a bőr folyadékmegőrző képességéért felelős. Ez az anyag saját tömege 1000-szeresének megfelelő mennyiségű víz megtartására képes, így segít megőrizni a bőr hidratáltságát és javítja a rugalmasságát is.

 

Igazi nedvességmágnesnek is nevezhetnénk ezt a különleges textil maszkot, amely azonnal nedvességgel tölti meg, felfrissíti és egészségtől ragyogóvá varázsolja a bőrt. Minden HYDRA-V Hidratáló maszkban 30 g kiemelkedően koncentrált esszencia található, amely hyaluronsavat és norvég fjordvízzel töltött HYDRA-V liposzómát tartalmaz. Az arcbőrhöz tapadó hidratáló ampulla egyenletesen adagolja az összetevőket, így mindössze 20 perc alatt nedvességgel látja el a bőrt, melynek eredménye akár azonnal láthatóvá válik.

Hydra-V splash background

Az ARTISTRY HYDRA-V Hidratáló maszk szokásos bőrápoló rutinunk részeként alkalmazható, az arctisztítás, tonizálás és a szérum felvitele után.

Egy doboz 5 mikroszálas maszkot tartalmaz, ára 11.900 Ft.