Maszk a szépségért

 

Tele vannak hatóanyagokkal, és úgy simul rád, mint egy második réteg bőr: a maszk a ragyogó tekintet és a sima bőr legújabb slágere!

Nemrég a Lush sajtótájékoztatóján megismerhettem, milyen természetes összetevők kellenek a jó maszkokhoz. Még mi is kotyvaszthattunk egy krémet a Lush szakemberei segédletével. A krémeknek olyan finom illata volt, hogy inkább kikanalaztuk volna, mint egy parfét. Nekem a mandulás banános frissítő maszk volt a kedvencem és kaptam is, hogy kipróbálhassam otthon.

lush maszk

Meg kell adni, ha felteszed a maszkot, egy kicsit úgy fogsz kinézni benne, mint az Operaház fantomja. De megéri a 10-20 perces álcázási akció, utána ugyanis egyszerűen megújul a bőr: fiatalabbnak és frissebbnek látszik, elbúcsúzhatsz a ráncoktól és a duzzanatoktól, még a kontúrok is feszesebbek lesznek. A lifting hatása majdhogynem összehasonlítható egy kozmetikai kezeléssel, ahol ampullákkal, speciális maszkokkal és iontophorézissel juttatják a bőr mélyébe a koncentrált öregedés-gátló hatóanyagokat.

maszk mindennapi nő

 

A maszkban lévő hatóanyagok behatolnak a bőrbe, és a szorosan záródó fátyolréteg alatt el is raktározódnak a bőr belsejében. Ami még szépítő csodává teszi ezt a maszkot, ugyanis tisztán és nagy mennyiségben raktározza akár a vízben oldódó, tehát a bőr számára a leghatásosabb formulájú hatóanyagot is. Ezeknél a maszkoknál nyugodtan lemondhatunk a tartósítószerekről, vagy az emulgeáló szerekről, amelyek stabilan tartják a krémekben és maszkokban lévő víz-olaj keveréket. Egyszerűen csak nyomd az arcodra, relaxálj, alaposan mosd le és élvezd a hatást!