Készülj a télre szuper krémmel!

 

 

A zimankós, nyirkos tél közeledtének kellemetlen hatásai megviselik bőrünket is. Minél hidegebb van kint, annál inkább vágyunk a meleg szoba kínálta kényeztetésre: erősebbre állítjuk a fűtést és végignyúlunk a díványon. Persze a szép téli napokon nem tudunk ellenállni a csábító napsütésnek és a borzasztó hideg ellenére nekivágunk egy sétának a szabadban. Természetesen egyik sem tesz jót a bőrünknek.

 

A fűtés következtében bőrünk veszít nedvességtartalmából, érzékennyé és érdessé válik. A meleg levegő hatására a bőr több nedvességet közvetít a bőrfelszínre, így kiszárad. Télen a szabadban a levegő nedvességtartalma is csökken, ami szintén elősegíti a bőr kiszáradását. A hidegben a bőr alatt futó erek összeszűkülnek, hogy ennek segítségével könnyebben tárolhassák a meleget. Így a bőr vérellátása lelassul, aminek következtében csökken az oxigénnel és tápanyagokkal való ellátottsága. Az anyagcsere „takarékra állítva” működik tovább, a bőr sápadttá válik. A problémára megoldást a la prairie Cellular Power Collection jelenti.

Clients|La Prairie

A Cellular Power Serum a bőr mindennapi energia-ellátását biztosítja: élettel telíti és védi a bőrt, miközben ellenálló képességét erősíti és a folyamatos védelméről is gondoskodik, mely nélkülözhetetlen a bőr optimális működéséhez. Ezt a feladatot a Cellular Power Serum valósítja meg oly módon, hogy a bőr sejtjeibe magas koncentrációjú energiákat juttat, amelyek hatására a szervezet az oxidatív stresszt a fiatal korban megszokott módon tudja ismét leküzdeni.

A Cellular Power Infusion a bőrt három különféle szinten védi és megújítja, valamint különleges, tudományosan megalapozott összetételének segítségével a valóságos életkoránál fiatalabbnak mutatja. A Cellular Power Infusion a sejteket energiával tölti fel és megvédi a külső stressz hatásokkal szemben. Aktívizálja a bőr saját védőmechanizmusait, illetve elősegíti a bőrt védő kötőszövet természetes regenerálódását.

PowerInfusion_PR1kl

Az éjszaka öregedés elleni specialistája a Cellular Power Charge Night készítmény, amely retinolt, egy bőrmegújító peptidet, oxigént és egyéb összetevőket tartalmaz. Energiával tölti fel a sejteket, melyek révén javul a bőr szerkezete, az apróbb vonalak, ráncok, valamint az időskori elszíneződések jelentősen csökkenek, a pórusok összehúzódnak. Használatának eredményeként a bőr egészében feszesebbé válik… És teszi mindezt az éjszaka folyamán, miközben alszunk.

A LA PRAIRIE HÁROM KULCSTERMÉKE, MELYEK HATÁSÁRA A BŐR FRISS ENERGIÁVAL TÖLTŐDIK FEL:

Cellular Power Serum: védelem és energia minden napra

Cellular Power Infusion: ultimatív energiabomba – négyszer egy évben

Cellular Power Charge Night: regeneráció és feltöltődés az éjszaka folyamán

Javasolt fogyasztói ár:

Cellular Power Serum, 50 ml, 127.000 Forint

Cellular Power Infusion, 4×7, 8 ml, 127.000 Forint

Cellular Power Charge Night, 40 ml, 127.000 Forint