Készülj a tavaszra szuper krémekkel!

 

 

A zimankós, nyirkos tél  kellemetlen hatásai megviselik bőrünket is. Minél hidegebb van kint, annál inkább vágyunk a meleg szoba kínálta kényeztetésre: erősebbre állítjuk a fűtést és végignyúlunk a díványon. Persze a szép téli napokon nem tudunk ellenállni a csábító napsütésnek és a borzasztó hideg ellenére nekivágunk egy sétának a szabadban. Természetesen egyik sem tesz jót a bőrünknek. A tavasz közeledtével ránk fér egy kis beauty rehabilitáció. Íme pár frissítő tipp.

 

Happiness bliss freedom concept. Woman happy smiling joyful with arms up dancing on beach in summer during holidays travel. Beautiful young cheerful mixed race Asian Chinese / Caucasian female model outdoor.

 

A fűtés következtében bőrünk veszít nedvességtartalmából, érzékennyé és érdessé válik. A meleg levegő hatására a bőr több nedvességet közvetít a bőrfelszínre, így kiszárad. Télen a szabadban a levegő nedvességtartalma is csökken, ami szintén elősegíti a bőr kiszáradását. A hidegben a bőr alatt futó erek összeszűkülnek, hogy ennek segítségével könnyebben tárolhassák a meleget. Így a bőr vérellátása lelassul, aminek következtében csökken az oxigénnel és tápanyagokkal való ellátottsága. Az anyagcsere „takarékra állítva” működik tovább, a bőr sápadttá válik.

 

Édes maracuja hidratáló testradír

Az első testradírunk, szédítően friss és édes maracuja illattal. Isteni! Zuhanyzás közben a finom cukorszemcsék eltávolítják az elhalt hámsejteket, így helyet adsz az új, puha bőrnek. Nagy mennyiségben tartalmaz tápláló olajakat, természetes alapú összetevőket. Önbarnító termékek előtt mindig érdemes testradírozni, mert egyenletesebb lesz a barnulás, már aki ezt szereti. Testápoló nem kell utána!

premium-edes-maracuja-testradir-200ml-900x500

2 490 Ft
http://yamuna.hu/edes-maracuja-hidratalo-testradir-shea-vajjal

Paprikás masszázsolaj

Intenzív, melegítő hatású vérkeringést fokozó masszázsolaj. Alkalmazása a kritikus testtájakon (comb, fenék, csípő) javasolt. Sportolás előtt vékony rétegben vigyük föl az ol!ajat, kerülve az erőteljes dörzsöléseket. Csak pamut sportruházatot használjunk. Figyelmeztetés! Alkalmazását érzékeny bőrűeknek nem ajánljuk! Használata előtt végezzen mindenki bőrpróbát! Csak ép bőrfelületen alkalmazzuk, ne kerüljön a szembe, nyálkahártyára. Az alkalmazás során a hatóanyag bőrre kifejtett hatásának következtében helyi bőrvörösség és égő érzés alakul ki! Nagyon, de nagyon hatásos, de csak óvatosan alkalmazzuk

prof-paprikas-novenyi-masszazsolaj-250ml-900x500
1149 Ft
http://yamuna.hu/paprikas-novenyi-alapu-masszazsolaj-250ml

Gyümölcssavas peeling

Az érzékeny bőr is igényli a rendszeres hámlasztást, ugyanakkor ajánlott elkerülni a szemcsés radírok okozta mikro sérüléseket. A fekete áfonya, cukornád, cukorjuhar, narancs és citrom kivonatából készült AHA-savas peeling gyengéden, de hatásosan távolítja el az elhalt hámsejteket, ezáltal tisztítja a bőrt, és elősegíti az arckrémek hatóanyagainak felszívódását. Rendszeres használatával segít a bőrt felfrissíteni. Csodás az illata!

premium-gyumolcssavas-peeling-200ml-900x500
1 130 Ft

http://yamuna.hu/gyumolcssavas-peeling