Ilcsivel frissítettem magamat és a bőrömet

A nyár miatt kissé száraz és napozás miatt igénybevett bőrömre már nagyon ráfért egy kis frissítő kúra. Örömmel fogadtam el az Ilcsi Szépségszalon meghívását, ahol egy Aha kúra első kezelését próbálhattam ki. Kati kozmetikus nagyon alaposan és kedvesen kikérdezett, hogy mit várok ettől a kezeléstől és mesélt az Ilcsi natúr kozmetikumok hatékonyságáról. A kúra otthon folytatható, három hétig tart és a bőrünk a végére teljesen megújul. Az Aha kezelés a ráncokat is enyhíti, a hegeket is csökkenti. A kúra ideje alatt tilos szoláriumozni és napozni, radírozni a bőrt!

img_20161014_151038

 

 

 

A termékek használata:

Az arc letisztìtása után az Aha-t kenjük a bőrre vékonyan majd ennek a tetejère simítsuk az Esemény előtti pakolást. Ha ez megvan alkalmazzunk gézálarcot a gyorsabb száradás érdekében.  A pakolásokat száradásig kell fent hagyni ez kb, 45 perc.  Ha megszáradt fentről lefelé húzzuk le a maszkot, a maradékokat mossuk le. Leszedés után a Rozi szérummal kenjük be a bőrt.

img_0060

A pakolás az első 20 percben erősen csìpett, de nem volt vészes és szinte éreztem, ahogy hatnak a savak. A száradással ez fokozatosan elmúlt. A kezelés alatt meditációs zenét hallgattam, és sikerült egy kicsit szunyókálnom is.

Mindenkinek ajánlom, akik sima bőrt szeretnének.

img_0068