Ha egy álom valóra válik

Pár éve ismertem meg a la prairie márkát. Első élményem egy svájci  sajtóúton volt, ahol ellátogattunk Zermattba, abba a kisvárosba, ahol a világ leggazdagabbjai szállnak meg, hogy kisíeljék magukból a “stresszt”. Síelés után a festői szépségű kisvárosban sétálgatnak a turisták és vásárolgatnak a luxus világmárkák üzleteiben.  Ott pillantottam meg a la prairie gyönyörűséges kirakatát, benne a fehér és kék csodás tégelyekkel, melyek tökéletesen illettek a havas tájhoz. És feltűnt, hogy az üzlet tele volt a síelésben megfáradt, jól öltözött, Burberry kabátba és sálba burkolózott hölgyekkel. Ott már tudtam, hogy nekem is kell ilyen krém…

013-1024x682

Eufórikus állapotba kerültem, amikor Magyarországra is megérkezett a la prairie és a cég engem kért fel, hogy megszervezzem a sajtótájékoztatót. Emlékezetes parti sikeredett a svájci nagykövet úr otthonában és ott találtunk egymásra a la prairie-vel, hiszen végre a bőrömre is kenhettem ebből a finomságból. Így a második randevúnk is csodásan sikerült. És valóra vált az álmom, hogy most már én is élvezhetem ezt a csodás luxus kategóriás márkát a saját bőrömön. Nem csalódtam. Én és a la prairie boldogan élünk, míg…

Így most örömmel mutatom be a cég újdonságait.

2836_008 - CATHERINE- LA PRAIRIE

Egy kis la praire történelem

A la prairie nem ismer határokat, ha az időtlen szépség kutatásáról van szó. Az 1980-as években a la prairie kutatói egy minden korábbi luxust felülíró, forradalmian új bőrápolási módszer kidolgozásába kezdtek, mely új távlatokat nyitott a bőröregedés elleni küzdelemben. Vizsgálódásuk fókuszába a kaviárt állították, mely a gazdagság és hatalom megtestesítője és már Kr. előtti 4. századtól kezdve nagyrabecsülték magas tápértéke, valamint az egészségre gyakorolt pozitív hatása miatt.

LaPrairie_massage_maintall

A tudósok szenvedélyes kíváncsiságának köszönhetően a tiszta kaviárból készült kivonat hamarosan a világ legkeresettebb és legintenzívebb öregedésgátló szerévé vált. Az életfolyamatokhoz nélkülözhetetlen ásványi anyagokban, vitaminokban, aminosavakban és lipidekben, Omega-3 és Omega-6 zsírsavakban gazdag kaviár valóban a természet leghatékonyabb anyaga. A kaviár kivonat tulajdonképpen stimulálja a sejtek kollagén termelését, kutatások bizonyítják, hogy a kollagénszint növekedése hozzájárul a bőr feszességéhez.

the_caviar_collection_collection-dp-t3-gl-400

A kaviár, melynek hatékonysága vitathatatlan, a la prairie Skin Caviar Collection-jának eszenciális összetevője, mely számtalan elismerést kapott legendás feszesítő és lifting tulajdonsága, valamint páratlan, luxus színvonalú termékei miatt.

 

skin caviar LUXE CREAM • SHEER

 

1998-ban mutatta be a la prairie a Skin Caviar Luxe Cream-et, mely mérföldkövet jelentett a kaviárral kapcsolatos kutatások területén, valamint a luxus bőrápolás addigi történetében is. A kereskedők és vásárlók részéről a világ minden pontján óriási igény jelentkezett e feszesítő és lifting hatású termék iránt, így a piac egyik legdrágább krémeként számon tartott Skin Caviar Luxe Cream-et már a megjelenése után alig néhány hónappal mindenhol felvásárolták. Azóta is a Skin Caviar Luxe Cream-et, mint a bőrápolás felsőfokát képviselő luxust, a hatékonyság és az innováció megtes-tesítőjeként tartják számon, amely ma is a la prairie legjobban eladott termékének számít. A nők igényeinek még színvonalasabb kielégítése érdekében a la prairie legendás Skin Caviar Collection-ját kiegészítette egy újabb termékkel, a Skin Caviar Luxe Cream •  Sheer-rel. Ennek köszönhetően az intenzív hatásfokú Skin Caviar Luxe Cream immár kétféle összetételben is kapható, melyeknek hatásfoka azonos, de állaguk különböző: Cream és Sheer. A forradalmian új “Luxe Cream-et” tápláló és feszesítő anyagokkal gazdagították, melyek fokozzák a kollagén termelését és egyben megakadályozzák a kollagén csökkenését is.

la prairie_skin caviar luxe cream_sheer_open

Miért döntött úgy a la prairie, hogy az egyik legjobban eladható termékét mostantól új textúrában kínálja? Margaret Edelman a la prairie Fejlesztési Csoportjának munkatársa szerint: “A ”Sheer” új textúrájának piacra dobása jól példázza a globális világ felé nyitásunkat. Szeretnénk vevőink ígényeinek eleget tenni azzal is, hogy ezt a luxus terméket a világ minden pontján olyan textúrában kínáljuk, ami a vevőink igényeinek leginkább megfelel. Vásárlóinknak ezzel a választás luxusát kínáljuk.”

laprairie4

A Skin Caviar Luxe Cream • Sheer olyan selymes, könnyű állagú luxus termék, amely gyorsan felszívódik a bőrben. Az Exkluzív Sejt Komplex-et és koncentrált kaviár kivonatot tartalmazó Skin Caviar Luxe Cream • Sheer feltölti és feszesíti az arcbőrt, valamint visszaállítja a korábbi, fiatalos kontúrokat.

SKIN CAVIAR CONCEALER •   FOUNDATION SPF 15

 

A Skin Caviar Concealer  Foundation SPF 15 mostantól egy semmi mással össze nem téveszthető, új, kaviárkék színű üvegbe töltve kerül forgalomba. Ennek a luxus kozmetikumnak a használatával – amely alapozót és professzionálisan előállított korrektort is tartalmaz – az arcbőr természetes és hibátlan hatású lesz.

la prairie_skin caviar concealer_foundation_open

A Skin Caviar Concealer •    Foundation SPF 15 az arcápoló és az alapozó tökéletes kombinációja, mely használata első pillanatától perfekt megjelenést biztosít a bőrnek. A hamvas végeredményt garantáló luxusos, könnyű állagú készítményt – mely hidratál, fokozza a bőr rugalmasságát és feszességét, valamint természetes hatású, hibátlan megjelenést kölcsönöz az arcnak – egy új peptiddel egészítették ki. A kupakban található és az alapozóhoz tökéletesen illeszkedő, professzionális színvonalú korrektor eltünteti a bőrhibákat és a szem alatti sötét karikákat. Mindkét termék hozzájárul a bőr feszesítéséhez a legendás hírű kaviár kivonat segítségével, illetve megelőzi a korral járó, káros jelenségek kialakulását. Bőrtökéletesítő és a hosszú időn keresztül érvényesülő fedő hatása miatt közkedvelt Skin Caviar Concealer • Foundation SPF 15 egy olyan nélkülözhetetlen make-up termék, mely 8 árnyalatban kapható, így gyakorlatilag minden bőrszínhez alkalmazható.

 

Az új dizájn a Skin Caviar Collection-re jellemző kobaltkék csomagolást követi. A kéknek ezt az ikonikus árnyalatát az 1980-as évek szobrászatában és építészetében elterjedt szín inspirálta. Ez a speciális kék, mely a moderntől az extravagánsig, az összes stílusirányzatban megjelenik, a pompát és a fényűzést szimbolizálja – pontosan azt, amit a Skin Caviar is képvisel. Anil Kalyanapur a la prairie kreatív csomagolásokért felelős munkatársa szerint: “A kéknek ez a különleges árnyalata bennünket is meghódított – a kobaltkék kisugárzása pozitív érzelmeket hoz felszínre és főúri légkört teremt maga körül. A csomagolásnak ez a módja teljesen eltér a kozmetikai piacon fellelhető más termékeknél megszokottól, ami a vásárlónak is azonnal szembetűnik.

Rátaláltunk erre a gyönyörű kék tégelyre és használni kezdtük (az eredeti Skin Caviar bevezetésének kezdete óta). Egyszerűbb már nem is lehetne ez a történet, ennek ellenére 30 év elteltével legenda lett belőle.”

la prairie_skin caviar_group shot_03

www.laprairie.com