Éljen a tudomány, mert csodakrém született!

“Szinte kicseréltek, mikor a tükörbe néztem…”- figyeltem fel erre a mondatra – kávé kortyolgatás közben, – az Ideal Radiance sajtótájékoztatóján.  E fontos információt a cég trénere osztotta meg velünk, saját élményei alapján. Akkor ezt ki kell próbálnom, gondoltam. Éppen tesztelés alatt van a szérum, aminek először is arisztokratikus nő illata tetszett meg. Bár nem szaglászok naponta arisztokratikus nőket, de biztos vagyok benne, hogy nem tévedek. A krém könnyen felszívódik, nem ragad a bőr, azonnal lehet tovább sminkelni, ha valakinek kevés az ideje. És ami a legfontosabb, egy hét után láthatóan kisimultabb vagyok, azaz kipihentebbnek tűnik az arcom. Pedig ez képtelenség, hiszen ezen a héten indultak suliba a fiaim és éjjelente csomagoltam a füzeteket, könyveket, rendezgettem a rajzdobozokat és Angry Birds matricákkal láttam el a szükséges tanszereket. Akkor ez tényleg jó! De ahogy olvasom a tudományos háttérinfót, ez a krém már csak a Holdon nem járt.

Ideal_Radiance_halványító_arckrém

 Az Amway által forgalmazott ARTISTRY™ márka fejlesztői egy globális felmérés eredményeire alapozva megalkottak egy új termékcsaládot, amely kifejezetten ezekre az igényekre kínál hatékony megoldást. A három termékből álló IDEAL RADIANCE bőrfényesítő rendszer az exkluzív 3D technológia segítségével felveszi a harcot az irritációval, a hiperpigmentációval, és a bőr mindhárom rétegében védelmet nyújt a környezeti hatásokkal szemben, így páratlan ragyogást biztosít.

 „Szinte elkerülhetetlen, hogy a bőrünket ne érje naponta valamilyen mértékű irritáció” – magyarázta Jesse Leverett, az Amway vezető kutatója. „A környezeti hatások, mint például az UV-sugárzás, a stressz, sőt, akár a természetes öregedés okozta irritáció pedig előbb-utóbb gyulladást okozhatnak, jelentős mértékben fokozva a bőr természetes védelméért felelős melanin termelődését, ami pedig végső soron a foltok megjelenéséhez vezet.”

Az elmúlt évtized során számos eredményes eljárást fejlesztettek ki a vonalak és ráncok kezelésére, azonban az egyik legfontosabb cél ma már az, hogy minél hatékonyabban lehessen az egyenetlen bőrtónus problémáját. A probléma fontosságát mutatja, hogy a Mintel piackutató-csoport által közzétett 2012-es jelentés szerint is ez vált az első számú szépségápolási kérdéssé.

 

Megelőzés. Kezelés. Védelem.

Az IDEAL RADIANCE™ kollekció átfogó és sokoldalú megoldást kínál a bőr ragyogóbbá tételére.

Az ARTISTRY™ kutatói a vállalat ázsiai laboratóriumaival és az elismert Scientific Advisory Board (SAB) munkatársaival közösen kidolgoztak egy új, hatékony, növényi kombinációt, amely innovatív bőrfényesítő technológiával, egy egyedülálló szállítórendszerrel kiegészítve elősegíti a bőr megnyugtatását, a meglévő elszíneződések csökkentését, valamint kiemelkedő mértékben hidratál és hatékony védelmet nyújt a foltok megjelenésével szemben. Az eredmény pedig: klinikailag igazolt bőrfényesítő hatás az arc és a dekoltázs bőrére – gyorsan és kíméletesen.

A természet erejével

Az Ideal Radiance termékek gondosan válogatott kivonatokat tartalmaznak. A MultiFlora Blend elnevezésű hatóanyag-együttes a helyreállító hatásáról ismert százszorszép, muskátli, jázmin, ligetszépe és japánakác bőrnyugtató kombinációjából áll. Ezen kívül a benne található gyöngyprotein a bőr mélyére hatolva csökkenti a sötét foltok és az elszíneződések megjelenését. Az Amway saját, fenntartható gazdálkodású farmjain termesztett chia magból és gránátalma-kivonatból álló, amerikai szabadalommal védett növényi hatóanyaga hozzájárul a sötét foltok eltüntetéséhez, ezáltal egyenletesebb bőrtónust biztosít. Végül az sem elhanyagolható tény, hogy a termékcsalád nemcsak hidratálja és védi a bőrt, hanem megelőzi annak irritációját is. Ehhez az exkluzív 3D bőrfényesítő technológia is segítséget nyújt, amely három hatékony összetevőjével nyugtatja a bőrt, fokozza annak ragyogását, és egy speciális liposzómás szállítórendszerrel biztosítja a hidratáló összetevők eljuttatását a bőr megfelelő mélységű rétegeibe. Ezek az összetevők a bőrnyugtató hatású édesgyökér-kivonat, a szabadalmaztatott, bőrfényesítő acerola cseresznye (erjesztett formában) és a bőrben is megtalálható Ceramid 3 lipid, amelyek együttesen elősegítik a bőr nedvességének pótlását.

 

Ideal_Radiance_halványító_esszencia

Ragyogó teljesítmény

„Klinikai tesztjeink eredményei magukért beszélnek” – mondta Maud Pansing, a vállalat szépségápolási termékekért felelős globális alelnöke. „A kifejezetten a bőr ragyogásának és fényességének mérésére illetve a bőrtónus egyenletességének megállapítására alkalmas berendezésekkel végzett mérések megállapították, hogy az IDEAL RADIANCE termékek nemcsak a felvitel után, hanem kettő, négy és tizenkét hét elteltével is rendkívül jó teljesítményt nyújtanak. A termékeket egyenként és rendszerben alkalmazva vizsgáltunk, és mindkét esetben fantasztikus eredményeket kaptunk.”