BB krém után itt a CC krém!

Tudtad, hogy 10-ből 6 érzékeny bőrű nő szenved bőrpírtól? A bőrpír kortól és évszaktól függetlenül bármikor megjelenhet az arcbőrön. Ehhez minden olyan hétköznapi tényező is hozzájárul, amely negatív hatással lehet az arcbőrünkre: hirtelen hőmérsékletváltozás, közvetlen napfény, fizikai megterhelés, fűszeres ételek, alkohol, stressz. Ezért a bőrpírrel küzdő nők olyan megoldást keresnek, mely nem csak enyhíti a tüneteket, hanem azonnali, optikai korrekciót is nyújt.

LRP mindennapi nő

A La Roche-Posay, mint az érzékeny bőr szakértője, megalkotta az első gyógyszertárakban kapható CC krémet, a ROSALIAC termékcsalád legújabb tagját, mely kifejezetten a kipirosodásra hajlamos érzékeny arcbőrre lett kifejlesztve. Korrigálja és elfedi a kipirosodásra hajlamos, érzékeny arcbőr tüneteit.

Nappali arckrém 30-as fényvédővel, mely egy lépésben fedi el a bőrhibákat és kiegyenlíti az arcszínt.

 Coverage (fedés) 1_LRP Rosaliac CC

A különleges pigmentkeveréknek köszönhetően hatékonyan és tartósan fedi el a kipirosodott területeket.

Correction (korrekció)

A szabadalmazott, természetes Ambophenol kivonat semlegesíti a pirosságot.

Frissítő, nem zsíros, könnyedén eloszlatható textúra, gyorsan beszívódik, nem hagy foltot. A pumpás kiszerelésnek köszönhetően egyszerűen, kényelmesen alkalmazható.

Egy univerzális árnyalat, amely igazodik a világos és a normál bőrszínhez. Az arcbőr megnyugszik, hidratált lesz, egységesebbnek látszik, a bőrpír láthatóan és hosszan tartóan korrigált lesz. A CC krém helyettesíti a nappali arcápolót és az alapozót. Minden típusú érzékeny, kipirosodásra hajlamos, akár rozaceás arcbőrre.

 PARABEN-MENTES. HIPOALLERGÉN. NEM KOMEDOGÉN. BŐRGYÓGYÁSZATI FELÜGYELET MELLETT TESZTELT.

 

Ajánlott fogy. ár: 5 299 Ft / 50 ml*

 

 

*Nem kötelező jellegű, ajánlott fogyasztói ár.