B.B. Itthon a csodakrém!

Még pár hónapja azt hittem a B.B. krém valamilyen pezsgő ízű nyalánkság, amit megeszünk desszert gyanánt. Majd megérkeztek hazánkba is ezek a csodák és most már tudom, hogy nem megenni, kenni kell…

GARNIER_AP__973_2-simplifier_preview

És mi a története?

A BB krém a bőrápolás legjavát vegyíti az alapozó előnyeivel az egy lépéses szépségért. A 20. században Dr. Christine Schrammek bőrgyógyász kifejlesztett egy „Blemish Balm“  (BB) elnevezésű arcápolót, mely nemcsak elősegítette a károsodott bőr gyógyulását, hanem elrejtette a bőrpírt műtéti beavatkozások után. Ekkor még alig volt ismert a BB Cream.

ORED1107_124_MastDP Nude Magique_US_csak modell

Ázsiából indult hódító útjára

A terméket piaci forgalomban először Dél-Koreában mutatták be, ahol a helyi hírességek boldogan osztották meg innovatív, új szépségápolási titkukat a nagyközönséggel. A termék hihetetlen sikert aratott! A nők, akik korábban számtalan különböző szépségápolási szer használatára voltak kárhoztatva, hogy fakó és sápadt bőrüket élettel telivé tegyék, izgalommal fogadták a reggeli procedúrát kiváltó terméket, mely egyetlen felvitellel kínált megoldást az összes problémára. Ahogy a BB krém híre Európában is terjedni kezdett az európai bőrtípusnak megfelelő színárnyalatok is kifejlesztésre kerültek.

Nude Magique_product

Kipróbáltam

Egy sajtótájékoztatón találkoztam vele. Ő volt a főszereplő, a cég képviselői ujjongva tudatták, hogy megérkezett a csoda krém!!! Általában mindig ez a nagy hír egy ilyen eseményen, így nem ájultam el azonnal a hallatán. Hazavittem és bedobtam a füribe. Egy nap reggelén, amikor a szokásosnál is elnyűttebb ismeretlen nézett rám a tükörből, eszembe jutott a BB krémem. Na, tessék csodát tenni krémecske, néztem rá gúnyos mosollyal. Kentem belőle mindenhová egy picit és gondosan eldolgoztam, majd a sötétebb színű alapozóval is adtam magamnak egy esélyt. És szebb lettem! A nap folyamán feltűnt, hogy sokan megdicsértek. Milyen szép a bőröd! és ehhez hasonló bókokat kaptam. Másnap is tettem fel BB-t és folytatódott a bók sorozat. Most már rendszeresen használom. Így már nem kell sok púdert kennem, mert a B.B. szépen elfedi a bőrhibákat. Még egy kis arcpír, szemfestés, szájfény és kész a nappali sminkem.

AllinOne BB Cream Extended Tube02 HR copy_INAONPS002(Fotók: vezetőkép F&F, L’Oreal, The Body Shop, Garnier)