Az ajkak titokzatos varázsa

Gyönyörű ajkak a la prairie jóvoltából

Július 6-án ünnepeljük a Csók Világnapját, ahol az ajkaké a főszerep. A készülődéshez rendelkezésünkre állnak a la prairie kiváló minőségű ajakápolói, melyek gondoskodnak a csábító, selymesen puha ajkakról.

3103270724_d80ba04786_o

A csók valamennyi változatánál a legfontosabb az, hogy az ajkak puhák, teltek és kívánatosak legyenek, mert csak így okoz a csók örömöt és nyújt maradandó élményt.

la prairie_Anti-Aging_Group Shot-1

A la prairie annak érdekében, hogy ajkaink a legjobb formájukban tündökölhessenek július 6-án, az ajkak ápolására fókuszáló, luxus kozmetikumok egész sorát kínálja. A bőröregedés látható jelei ellen a legsikeresebben a tápanyagokban gazdag Anti-Aging Eye and Lip Contour Cream veszi fel a harcot. Ez a különleges krém egyfelől feltölti az ajkakat, másfelől antioxidáns védelmet nyújt, valamint gondoskodik a megfelelő hidratálásról is. Extra tartozékként a dobozában egy hűsítő hatású applikátort is elhelyeztek, mely a krém felvitelét és bőrben történő felszívódását segíti elő, különös tekintettel a nazolabiális részeken. Az Anti-Aging Eye and Lip Contour Cream „kettő-az-egyben” termékként a szemkörnyéki bőr ápolására is alkalmas. Üde, ragyogó tekintetet garantál, továbbá csökkenti a fáradtság látható jeleit. Az applikátort hűsítő hatása miatt szívesen használják a szemkörnyék masszírozásához is.

la prairie_Anti-Aging Eye and Lip Perfection à Porter_open_2-1

Az Anti-Aging Eye and Lip Perfection à Porter használata ideális utazás során. E hordozható kompakt duó nem csak feltölti az ajkakat, hanem hidratálja is azokat, így nem hiányozhat egyetlen kézi táskából sem. Használatának köszönhetően a repedezett, kiszáradt ajkaknak örökre búcsút inthetünk. Alkalmazásával bőrünk ápolt, hidratált és feszes lesz. Az Anti-Aging Eye and Lip Perfection à Porter az ajakbalzsamon kívül egy rendkívül hatékony szemzselét is tartalmaz, mely felfrissíti és kisimítja a szemkörnyék bőrét.

Ezek után már nincs is más dolgunk, csak hogy lehunyjuk szemünket és őszinte örömmel várjuk a Csók Világnapjának eljövetelét.

la prairie_Anti-Aging_Group Shot_mood_1

Javasolt fogyasztói ár:

Anti-Aging Eye and Lip Contour Cream, 20 ml, 52.500 Ft

Anti-Aging Eye and Lip Perfection à Porter, 15 ml, 42.300 Ft

Ultra Protection Stick Eye • Lip • Nose SPF 40, 10 g, 19.700 Ft