Arany a régi új csoda

Számos kultúrában nagy népszerűségnek örvend az arany gyógyító hatása miatt, legendás története jogosan hív egy izgalmas, múltbeli kalandra. Több, mint 5000 évvel ezelőtt az egyiptomiak aranyat fogyasztottak annak érdekében, hogy testileg, szellemileg és spirituálisan is megtisztuljanak. Alexandria alkímistái úgy hitték, hogy az arany egy olyan titokzatos fém, mely az anyag tökéletességét hivatott képviselni, így az emberi szervezetben való jelenlétével felélénkíti és megfiatalítja a testet, valamint visszaállítja a fiatalságot és az egészséget. Az ókori Rómában arany tartalmú kenőcsöket használtak a különféle bőrbetegségek kezelésére. Kleopátráról az a hír járta, hogy éjjelente arany maszkot viselt az arcán, hogy bőre sugárzóan szép és fiatal maradjon.

04 la prairie_Cellular Radiance Perfecting Fluide Pure Gold_product shot_mood

Ezek ismeretében már egyáltalán nem meglepő, hogy a la prairie kutatói is alkalmazzák ezt az értékes fémet a Radiance Collection termékek különféle variációiban, melyek ritka arany kivonatokkal – a gazdagságot jelképező esszenciákkal – segítenek arcbőrünk fiatalos ragyogásának visszaszerzésében; revitalizálva, tökéletesebbé és tündöklőbbé téve azt. Ennek a különleges és egyedülálló, rendkívül selymes textúrájú készítménynek, valamint az összetevőiben megtalálható, speciális anyagnak köszönhetően a bőr hibátlan és tökéletes lesz, ami azt üzeni, soha nem fognak véget érni az “arany órák”.

la prairie

A legújabb arany tartalmú készítmény a Radiance Collection-ban a Cellular Radiance Perfecting Fluide Pure Gold, mely mérföldkövet jelent a bőr revitalizálásában, ugyanis korrigálja a szépséghibákat, a kollagén termelést fokozó arany peptid segítségével pedig minőségi változásokat indít be a bőr felszíne alatt. Hatására a bőr bársonyosan sima lesz és a fényeket oly módon tükrözi vissza, hogy azáltal a  legesztétikusabb megjelenést biztosítsa. Az arany színű fényvisszaverő pigmentek és a tiszta arany por azonnal észlelhető, aranyló ragyogást kölcsönöznek a bőrnek.

A Cellular Radiance Perfecting Fluide Pure Gold a tökéletes bőr élményét egy hosszú távú, revitalizáló hatással kombinálja, melynek eredményeként ragyogó fényben tündököl az arcunk. A Cellular Radiance Perfecting Fluide Pure Gold az “aranyló tökéletességet” adja ajándékba.

 

 

CELLULAR RADIANCE PERFECTING FLUIDE PURE GOLD

AZONNALI TÖKÉLETESÍTÉS, VÉGET NEM ÉRŐ RAGYOGÁS

 

A Cellular Radiance Perfecting Fluide Pure Gold segítségével a fény világába lépünk. Létezik egy olyan mágikus időszak, amikor az égen átsuhanó fények mindent elvarázsolnak, ami útjukba akad. Ennek a jelenségnek lehetünk szemtanúi minden napfelkeltekor és közvetlenül napnyugta előtt is. Ilyenkor az árnyékok megnyúlnak, a színek élénkebbé válnak, a föld bársonyos fényben ragyog. Ezek a meleg fények lélegzetelállító szépséget kölcsönöznek az arcbőrnek. Ez az a – művészek által nagyrabecsült, ám nehezen megfogható pillanat – ami egy nagyon megindító, semmi mással össze nem hasonlítható érzést vált ki az emberekből. Egyesek szerint ez az arany óra. Mi csak Radiance-nek nevezzük.

 

A tudósok tisztában vannak azzal, hogy a bőrünkben található kollagének fény- visszatükröző tulajdonságaik révén felelnek a ragyogó arcbőrért, az egyenletes bőrfelszínért és a fiatalos megjelenésért. A la prairie fejlett, arannyal kapcsolatos kutatásainak köszönhetően a Cellular Radiance Perfecting Fluide Pure Gold pompás kombinációja a tiszta aranynak, a fényvisszaverő arany pigmenteknek, az egyedülálló, kollagén szintézist serkentő arany peptidnek és az exkluzív arany lótusz keverékének (utóbbi egy különleges virág, melyet Ázsiában a szépség regeneráló szereként tartanak számon).

 

Amikor a Cellular Radiance Perfecting Fluide Pure Gold-ot felvisszük a bőrre, a könnyű krém-zselé lágy emulzióvá alakul, ami csodásan hat a bőrre, így rögtön kellemes érzést és esztétikus látványt eredményez. Az arany kipirosodást gátló hatásának köszönhetően azonnal megnyugtatja az arcbőrt, sima és makulátlan felületet eredményez. Hosszabb használat után a bőrt belülről építi újjá, feszesebbé és simábbá alakítja.

 

A Cellular Radiance Perfecting Fluide Pure Gold használatakor az arc azonnal aranyló fényben ragyog és látványosan megszépül. Rendszeres alkalmazásával a bőr új életre kel, korábbi ragyogása visszatér.

 

Használat

Alkalmazza reggel és/vagy este tisztítás, tonizálás és szérum felvitele után.
A készítményt ujjbegyével finoman simítsa a bőrre.
Amennyiben kiegészítő hidratálás is szükséges, használja a Cellular Radiance Perfecting Fluid Pure Gold-ot kedvenc la prairie hidratálója fölött.

40 ml    143.800 forint

 

05 la prairie_Cellular Radiance Perfecting Fluide Pure Gold_product shot_mood

 

CELLULAR RADIANCE PERFECTING FLUIDE PURE GOLD

LEGFONTOSABB ÖSSZETEVŐI

 

Arany peptid

A kollagén termelést fokozó arany peptid javítja a bőr minőségét a felszín alatt, pontosan ott, ahol a a ragyogás elkezdődik. Hatására az arcbőr simábbnak tűnik és a legesztétikusabb megjelenést biztosítja. Ebben az egyedülálló kombinációban az arany felel a peptid stabilitásáért és hatékonyságáért.

 

Arany színű, fényvisszaverő pigmentek és tiszta arany

A történelem során mindig kitüntetett szerep jutott az aranynak különleges tulajdonságainak köszönhetően. Az egyiptomiak és rómaiak varázserőt tulajdonítottak ennek az értékes fémnek. A tiszta arany szemmel is jól látható, finom ragyogást kölcsönöz a bőrnek.

 

A la prairie exkluzív japán arany lótusz keveréke

A la prairie exkluzív japán arany lótusz keveréke fiatalos külsőt és egységes bőrszínt biztosít egy különleges virág – a japán lótusz rendkívül hatékony összetevőivel. A japán lótusz az idők során egy kivételes, ám hatásos védekező mechanizmust fejlesztett ki a  környezetből érkező támadások kivédésére, aminek eredményeként rendkívül gazdaggá vált bioaktív molekulákban. A lótusz szimbioszóma kivonata áttetszővé és egyenletes színűvé varázsolja a bőrt. A lótuszt az ázsiai kultúrákban nagyra becsülik esztétikus megjelenése miatt, ételekben és kozmetikumokban egyaránt gyakran és szívesen alkalmazzák.

 

Virágzó dohány kultúrából kinyert őssejt kivonat

Növényi őssejtek sejthártyájából kinyert kivonat, mely ránctalanító, antioxidáns, öregedésgátló és energizáló hatású.

 

Svájci kerti zsázsa és szója izoflavonoidok keveréke

Csökkenti a túlzott melanin termelést és a korral járó foltokat, így a bőr ragyogóbb, tisztább és tökéletesebb lesz.

 

 

Málna kivonat

A málna őssejt kivonat az irritációkkal szemben véd, valamint antioxidáns és DNS védelmet nyújt.

 

la prairie Exkluzív Sejt Komplex

A la prairie öregedésgátló tudományának védjegyét négy évtizeden keresztül szigorúan őrzött titokként kezelték. Ez a szabadalmazott komplex a kezdetek óta a la prairie bőrápoló termékeinek lényegét jelenti. A la prairie Exkluzív Sejt Komplexe az élenjáró biotechnológiai kutatásoknak köszönhetően új életet és energiát kölcsönöz a különféle, szépségért felelős sejteknek. Hatására a bőr fiatalabbnak látszik.

 

la prairie The Radiance Collection
revitalizálás & bőrtökéletesítés
Hidratálók:
Cellular Radiance Night Cream, 50 ml
Javasolt fogyasztói ár:  182.100 forint
Cellular Radiance Cream, 50 ml
Javasolt fogyasztói ár:  182.100 forint
Cellular Radiance Emulsion SPF 30, 50 ml
Javasolt fogyasztói ár: 138.200 forint
Cellular Radiance Perfecting Fluide Pure Gold, 40 ml
Javasolt fogyasztói ár:  143.800 forint
Szérumok:
Cellular Radiance Concentrate Pure Gold, 30 ml
Javasolt fogyasztói ár:  182.100 forint
Szem- és ajakápolás:
Cellular Radiance Eye Cream, 15 ml
Javasolt fogyasztói ár:  100.100 forint
La prairie – a világhírű, svájci kozmetikai márka – az időtlen szépséget képviseli. Innovatív bőrápoló termékeivel, szín- és illatkollekcióival jelentősen hozzájárul a luxus kozmetikumok színvonalának emeléséhez.
www.laprairie.com