Alpesi növények állítják meg az időt

Bár a többség génterápia alatt valamiféle távoli ország titokzatos kezelésére gondol súlyos betegségek esetén, a valóságban ezek az eljárások már a kozmetikai iparban, sőt, az otthoni kezelések között is megjelentek. Kiváló példa erre a Piroche Cosmetiques cég legújabb, Rosalpine termékcsaládja, amely valódi áttörést ért el a bőr öregedésének kezelésében.

rhododendron

Különösen kiemelkedik a bőr kollagén- és elasztin termelését, hyaluronsav tartalmát növelő Rosalpine alpesi gyógynövény szérum. A szérum alapját a Rhododendron őssejtjének kivonata adja, amit más, különösen ellenálló alpesi növények, árnika, tárnics, borókabogyó, alpesi fenyő, citromfű esszenciális olajai gazdagítanak. Ezek együttműködve a bőrben található emberi őssejtekkel, intenzívebb működésre serkentik azokat, és már az első kezeléssel látványos eredményeket érnek el.

A nagy tisztaságú kozmetikumok természetesen rendelkeznek Ecocert tanúsítvánnyal, mentesek mindennemű génkezeléstől, és nincs bennük sem szintetikus színezék vagy illatanyag. Nem tartalmaznak kőolajszármazékot és állati anyagokat, parafint, parabént vagy bármilyen más, mesterséges vagy szintetikus, esetleg allergén anyagot.

photo5 (3)-1

A kozmetikusok által elvégezhető kezelés alkalmazható az arc mellett a test bármely részén, így képes a kéz, a dekoltázs és más testrészek megfiatalítására is. Már hozzáférhető emellett a terápia házilag végezhető változata is, amely mindenkinek otthonába viszi el ezt a forradalmi, új lehetőséget.