A menyasszony minden luxust megérdemel

 Májustól indul az esküvő szezon. Minden menyasszony arról álmodik, hogy ezen a napon ő legyen a legszebb. Hiszen ez a nap az, amiről már kislánykorunkban is álmodoztunk a barátnőinkkel.  A ruha is nagyon fontos, de a bőrünket is csúcsformába kell hoznunk erre a napra. A La Prairie szépségápolási programot dolgozott ki menyasszonyok számára.

VISSZASZÁMLÁLÁS AZ ESKÜVŐIG

dallas-wedding-design

Hat héttel előtte

Egy éjszaka leforgása alatt nem lehet gyönyörű bőrt varázsolni. A ragyogó bőr titka a rendszeres ápolásban rejlik. A la prairie nagy hatásfokú, luxus arc- és testápolók gazdag választékát kínálja, melyek a bőrt lépésről lépésre, hosszú időn keresztül látványos, szuper formába hozzák.

 

  1. 1.            lépés: Látványos eredmény rövid időn belül

A la prairie Cellular Power Collection-ja fantasztikus energiabomba a fiatal bőr számára. E termékcsaládhoz három készítmény tartozik, melyek bármelyik típushoz is tartozó bőrt fiatalossá varázsolják. Ideális, ha a Cellular Power Infusion-t, amely egy valóságos energiabombát jelent a bőrsejteknek – kúraszerűen, már egy hónappal az esküvőt megelőzően alkalmazzuk. A dobozban található üvegcsék tartalma körülbelül egy havi használatra elegendő. A kúrát ajánlott három hónaponként (tehát egy évben négyszer) megismételni, hatására a bőr üde és a pórusok finomak lesznek. Optimális eredményt érünk el, ha a Cellular Power Serum felvitelét megelőzően használjuk, ezzel ugyanis felerősítjük fiatalító és energizáló hatását. A Cellular Power Serum nemcsak energiával tölti fel a bőrt, hanem meg is

 Clients|La Prairie

védi a káros környezeti hatásokkal szemben. A Cellular Power Charge Night éjszaka fejti ki varázslatos hatását, így reggel gyönyörű bőrrel ébredünk.

 

Javasolt fogyasztói ár:

Cellular Power Infusion, 4×7, 8 ml, 132.900 HUF

Cellular Power Serum, 50 ml, 132.900 HUF

Cellular Power Charge Night, 40 ml, 132.900 HUF

 

  1. 2.            lépés: Luxus ultimátum a bőrnek

A feszes és pigmentfoltoktól mentes bőr többé már nem csak az álmok világában létezik, hála a la prairie White Caviar Collection-jának. A White Caviar Collection alapanyagául a bőrt világosabbá és feszesebbé varázsló összetevők szolgálnak. Az új White Caviar Illuminating Moisturizing Cream könnyű textúrájának köszönhetően kellemes érzést biztosít a bőrnek és ellátja a szükséges hatóanyagokkal, melyek segítségével a bőr ragyogóan szép és sima lesz. A krém felvitele előtt alkalmazhatja a White Caviar Illuminating Serum-ot, melynek hatására a bőrszíne világosabb, a bőrfelszíne pedig egyenletesebb lesz.  A White Caviar Illuminating Eye Cream a szem körüli sötét karikák kialakulása ellen veszi fel a harcot, emellett erősíti és hidratálja a szemkörnyék érzékeny bőrét és az antioxidánsok segítségével pedig hatékony védelmet nyújt a különféle káros hatások ellen. Az áttetsző textúrájú és feszesítő hatású White Caviar Illuminating Eye Serum-ot a White Caviar Illuminating Eye Cream-et megelőzően alkalmazva – felerősödik a szemkörnyéket ápoló krém hidratáló és védő hatása. Az elegáns, stift formájú White Caviar Spot Treatment – a bőrt világosító hatóanyagoknak igen magas koncentrátumát tartalmazza és hatásosan eltünteti az öregedési foltokat. A White Caviar Illuminating Hand Cream SPF 15 egyfelől védi a kezet a káros környezeti hatásokkal szemben, másfelől segít abban, hogy megmaradjon a kéz meseszép, pigmentfoltoktól mentes látványa.

Javasolt fogyasztói ár:107959_WC_FullGroupShotB_v2.psd

White Caviar Illuminating Moisturizing Cream, 50 ml, 130.500 HUF

White Caviar Illuminating Serum, 30 ml, 130.500 HUF

White Caviar Illuminating Eye Cream, 20 ml, 97.100 HUF

White Caviar Illuminating Eye Serum, 15 ml, 71.900 HUF

White Caviar Spot Treatment, 4 ml, 41.800 HUF

White Caviar Illuminating Hand Cram SPF 15, 100 ml, 41.800 HUF

Az esküvőt megelőző este

A nagy napot minden menyasszony izgalommal várja. Ennek következménye az orcákon megjelenő enyhe bőrpír, ami azonban nagyon vonzó, ám a túlzott stressz mindent elronthat, így az esküvőt is. Ezért az esküvőt megelőző este különösen ügyeljünk arra, hogy kellő idő jusson a pihenésre és kényeztetésre. Ennek fontos része többek között, hogy megfelelő mennyiségű folyadékot fogyasszon (tea, víz) és olvasson egy szórakoztató könyvet. Emellett kerüljön el mindenféle kozmetikai kísérletezgetést: a nagy fellépést megelőző este tilos bármilyen ismeretlen, új, eddig még nem alkalmazott csodaszert kipróbálni.

  1. 1.            lépés: Visszavonulni és lazítani

A meleg fürdő segít az ellazulásban és tökéletes kikapcsolódást biztosít. Míg a kád megtelik vízzel, alkalmazza a Cellular Mineral Face Exfoliator és Cellular Mineral Body Exfoliator bőrradírt bőrének felfrissítéséhez.

Mielőtt megmártózik a meleg vízzel teli kádban, vigye fel arcára a Cellular Hydralift Firming Mask-ot, a szemkörnyéki bőr felületére pedig az Essence of Skin Caviar Eye Complex-et – és élvezze a csodás hatást!

Javasolt fogyasztói ár:la prairie_Cellular Mineral Exfoliator_Image

Cellular Mineral Face Exfoliator, 100 ml, 35.400 HUF

Cellular Mineral Body Exfoliator, 200 ml, 35.400 HUF

Cellular Hydralift Firming Mask, 50 ml, 45.800 HUF

Essence of Skin Caviar Eye Complex, 15 ml, 40.000 HUF

 

  1. 2.            lépés: Az arc, a kéz, valamint a test kényeztetése

Az esti fürdőzés után a legszerencsésebb egy éjszakai bőrápolót – például az Anti-Aging Night Cream-et vagy a Cellular Power Charge Night-ot használni.

Frissítse fel testét a Cellular Energizing Body Lotion-nel, majd befejezésként permetezzen bőrére a citrus illatú Cellular Energizing Body Spray-ből, mely élénkíti és energiával tölti fel – a testet és a lelket – egyaránt.

Tipp a kéz ápolásához: a fürdővízbe szórjon a Skin Caviar gyöngyökből, majd a kézbe masszírozzon be a Cellular Hand Cream-ből, hagyja 10 percig a bőrön, hogy a krém jól beszívódhasson, majd befejezésként távolítsa el a maradék krémet. A jegygyűrű a la prairie segítségével ápolt kézen mutat igazán jól.

Javasolt fogyasztói ár:

Anti-Aging Night Cream, 50 ml, 57.500 HUF

Cellular Power Charge Night, 40 ml, 132.900 HUF

Cellular Energizing Body Lotion, 150 ml, 19.700 HUF

Cellular Energizing Body Spray, 100 ml, 36.600 HUF

Skin Caviar, 50 g, 55.400 HUF

Cellular Hand Cream, 100 ml, 28.400 HUF

 esküvő pár

A nagy nap

Kipihent menyasszony csak a mesékben létezik. Többségük az izgalom miatt aludni sem tud. Aki az esküvő előtti este kényeztető programja ellenére sem pihente ki magát, kénytelen lesz a nagy napon a jól bevált kozmetikai trükkökhöz folyamodni.

 

  1. 1.            lépés: Ellazulni és felfrissülni

Egy rövid szunyókálás csodákra képes: csukja be a szemét 10 percre – eközben az Essence of Skin Caviar Eye Complex kisímítja és feszesíti a szemkörnyék bőrét. Ezután nézzen a tükörbe és mosolyogjon!

 

Javasolt fogyasztói ár:

Essence of Skin Caviar Eye Complex, 15 ml, 40.000 HUF

 

  1. 2.            lépés: A tökéletes bőr érdekében

Az esküvő napján a mennyasszony a virágesőn túl aranyat is érdemel! A Cellular Radiance Concentrate Pure Gold szérum különleges ragyogást kölcsönöz bőrének

 

a benne található 24-karátos aranykolloidoknak köszönhetően. Alternatívaként választhatja a Skin Caviar Liquid Lift szérumot is, mely simává és feszessé varázsolja a bőrt.

 

A tetszés szerint választott szérum felvitele után alkalmazza a rendkívüli hatású Skin Caviar Luxe Cream-et, melynek használatától bőre visszanyeri fiatalos ragyogását. Csodaszer a szemkörnyéki bőr ragyogásának és az élettől sugárzó tekintet érdekében: a Cellular Radiance Eye Cream.

 

Javasolt fogyasztói ár:

Cellular Radiance Concentrate Pure Gold, 30 ml, 176.900 HUF

Skin Caviar Liquid Lift, 50 ml, 131.200 HUF

Skin Caviar Luxe Cream, 50 ml, 118.000 HUF

Cellular Radiance Eye Cream, 15 ml, 97.200 HUF

 

  1. 3.            lépés: Az utolsó simítások

A hibátlan, mesébe illő bőrszín elérése érdekében használja az Ön bőrszínének megfelelő árnyalatú Skin Caviar Concealer Foundation SPF 15 vagy Anti-Aging Foundation SPF 15 alapozót. Egy trükk: a Light Fantastic Cellular Concealing Brightening Eye Treatment segítségével sikeresen elkendőzheti a szem körüli sötét karikákat, így garantáltan ragyogó lesz a tekintete. Utolsó simításként vigye fel a Cellular Treatment Bronzing Powder bronzosító készítményt.

 

E mindent átfogó szépségápolási program befejeztével már semmi sem állhat a boldogság útjába. A szép bőrt szeretni és simogatni kell. Ha ezek után még több szenvedélyre vágyna, választhat a la prairie egyedi illatai közül egy parfümöt. Szerelmes pillanatokhoz: a csábító Midnight Rain Eau de Parfum vagy az elegáns Silver Rain Eau de Parfum ajánlott, melyek serkentőleg hatnak az érzékekre.

 

Javasolt fogyasztói ár:

Skin Caviar Concealer Foundation SPF 15, 2G/30 ml, 52.500 HUF

Anti-Aging Foundation SPF 15, 30 ml, 28.400 HUF

Light Fantastic Cellular Concealing Brightening Eye Treatment, 2×2,5ml, 20.200 HUF

 

Cellular Treatment Bronzing Powder, 13,5 g, 17.300 HUF

Midnight Rain Eau de Parfum Spray, 50 ml, 32.200 HUF

Silver Rain Eau de Parfum Spray, 50 ml, 42.400 HUF

HM_summer_part_two_34_low

… és végezetül

Következzenek a mézes hetek. A boldogan turbékoló párral és természetesen a la prairie Soleil Suisse Sun Defense Système kollekciójának napvédő termékeivel a paradicsomban eltöltött forró napokra.

 

Javasolt fogyasztói ár:

Sun Protection Emulsion Face SPF 30, 125 ml, 28.700 HUF

Sun Protection Lotion Body SPF 30, 180 ml, 24.600 HUF

Ultra Protection Stick Eye- Lip- Nose SPF 40, 10 g, 18.700 HUF

Soothing After Sun Mist Face & Body, 150 ml, 24.500 HUF

Gradual Tanning Lotion Face & Body, 180 ml, 23.500 HUF