A férfiak szépség titkai

A la prairie a Cellular Power Collection-t a megjelenésükre igényes férfiaknak kínálja, mivel ez a luxus bőrápoló termékcsalád gondoskodik a bőr optimális napi energiaellátásáról és hidratálásáról.

A Cellular Power Infusion a bőrt három különböző szinten újítja meg és tölti fel extra energiával. Mind a 4 flakon 7-10 napra elegendő mennyiségű adagot tartalmaz. A maximális hatás elérése érdekében használja a Cellular Power Infusion-t 28-40 napig (egy bőrmegújulási ciklus időtartama) folyamatosan, szünet nélkül.

la prairie_Cellular Power Charge Night_01-1

A Cellular Power Charge Night – mely éjszaka, alvás közben fejti ki hatását – segíti a bőr természetes regenerálódását és támogatja a sejtmegújulási folyamatokat. Továbbá rendkívül hatékony és férfiak számára is kitűnő termék az Anti-Aging Rapid Response Booster – egy selymesen puha állagú szérum-zselé – mely a la prairie egyik leghatékonyabb fegyvere a ráncok elleni küzdelemben.

la prairie_Cellular Power Infusion_01-1

Egy célirányosan kifejlesztett rendszer segítségével a ráncok megszüntetésére alkalmas peptidek a használat első napjától kezdve ott fejtik ki hatásukat, ahol erre a bőrnek a leginkább szüksége van. Már két hét használat után eltűnnek a finom vonalak és ráncok, s a bőr látványosan fiatalabbnak, üdébbnek tűnik.

la prairie_Cellular Power Infusion_02
A három termék többféleképpen is kombinálható:
1) Reggel és este a megtisztított arcbőrre vigyen fel egy kis mennyiséget a Cellular Power Infusion termékből, majd használja fölötte az Anti-Aging Rapid Response Booster szérumot. Ezt követően pedig alkalmazza kedvenc hidratáló termékét.
Vagy
2) Vigyen fel reggel a megtisztított arcbőrre az Anti-Aging Rapid Response Booster-ből egy kis mennyiséget, majd használja kedvenc hidratáló termékét. Este pedig alkalmazza a Cellular Power Charge Night éjszakai ápolót.
Javasolt fogyasztói ár:
Anti-Aging Rapid Response Booster, 50 ml, 82 500 Ft
Cellular Power Infusion, 4 x 7,8 ml, 139 500 Ft
Cellular Power Charge Night, 40 ml, 139 500 Ft