7 érv a hyaluronsavas feltöltés mellett

 

Az idő múlásával az arc beesik, megereszkedik. Magamon is észrevettem, hogy a sportnak köszönhetően megszabadultam a felesleges kilóktól, de az arcom a zsírpárnácskák elvesztésével kissé beesettnek és fáradtabbnak, hogy is mondjam,  öregebbnek tűnik. Kerestem a megoldást és már meg is találtam. Az évek múlásával bekövetkező öregedési folyamat lassítására a hyaluronsavas arcfeltöltés az egyik legjobb módszer.Az arcesztétikában a plasztikai sebészet helyett egyre népszerűbbek a minimálisan invazív, ún. ebédidős beavatkozások, amelyek műtét nélkül jelentősen fiatalosabbá teszik az arcot. Eltüntethetők vele a szem alatti sötét karikák, ráncok, az orr-ajak redő, dúsabbá varázsolhatók az ajkak, megemelhető a szemöldök, sőt még orrformázásra is alkalmas.

karacsony-2014-kepvalto-v3

Dr. Papp Ildikó, a Körúti OrvosEsztétikai Centrum igazgató főorvosának segítségével gyűjtöttük össze azokat az okokat, hogy miért örvend oly nagy népszerűségnek a hyaluronsavval történő arcfeltöltés:

1.   Természetes anyag

A hyaluronsav az egyik legfontosabb alkotóeleme bőrünknek – a kollagén mellett ennek köszönhető a bőr hidratáltsága és rugalmassága. A feltöltés alkalmával teljesen természetes, szervezet-azonos hyaluronsavat töltünk be a bőrbe, amely könnyedén képes beépülni a szervezetbe. Ennek köszönhető, hogy bizonyos idő elteltével – a területtől függően fél-másfél év – fel is szívódik.

2.   Kitűnő volumenpótló és ráncfeltöltő

A kor előrehaladtával átalakul az arcszerkezetünk, változik a csontozat, megfogyatkozik a zsírszövet, csökken a bőr rugalmassága. Ennek következtében bőrfelesleg és ráncok alakulnak ki. A hyaluronsavas feltöltés során befecskendezett keresztkötött, orvosi hyaluronsav – ami nem azonos a kozmetikumokban és a kozmetikusok által használatossal – képes kitölteni a bőrt, így pótolja a hiányzó zsírszövetet. Tehát térfogatpótlásra kitűnően alkalmas – kitölti a ráncokat, megemeli az arcot, ellentartva a gravitációnak.

3.   Azonnali a hatása

Az eredményre nem kell heteket, vagy hónapokat várni, mint például egy lézeres kezelésnél, a feltöltés eredménye azonnal látszik. Egy 20 perces kezeléssel minimum 5 évet fiatalodhat.

karacsony-2014-kepvalto-v3

4.   Belülről hidratál és fiatalít

A hyaluronsav súlya ezerszeresének megfelelő mennyiségű vizet is képes megkötni, hosszútávon pedig stimulálja a kollagéntermelést a bőr középső rétegében, tehát belülről hidratálja és teszi rugalmasabbá a bőr sejtjeit. Akik már többször végeztettek ilyen kezelést, arról számolnak be, hogy a harmadik alkalom után kevesebb anyag betöltésére van szükség, mert az előző feltöltéseknek köszönhetően a bőr rugalmassága fokozódott.

5.   Gyors, ebédidős beavatkozás

Általában mindössze 20 percet vesz igénybe a kezelés. Tompa végű mikrokanüllel érzéstelenítés nélkül elvégezhető, tehát a beavatkozás után azonnal folytatni lehet a mindennapi életvitelt.

6.  Nincsenek nemkívánatos mellékhatásai

Mi, a Körúti OrvosEsztétikai Centrumban a legmodernebb ún. automata injection pennel és tompa végű kanüllel végezzük a beavatkozást, így nincs szükség érzéstelenítésre. Egy terület feltöltése egy szúrással elvégezhető. Mivel a tompa végű kanül nem sérti a szöveteket, sem az idegeket és ereket, a kezelés nem jár bevérzéssel és egyéb külsérelmi nyomokkal. Emellett az automata injection pennel történő feltöltés a hyaluronsav sokkal egyenletesebb eloszlatását teszi lehetővé.

7.     Biztonságos

A beavatkozás biztonságossága két dologtól függ: egyrészt, hogy milyen minőségű töltőanyagot használnak a kezeléshez, másrészt, hogy aki a kezelést végzi, mennyire képzett és gyakorlott szakember. Mi például olyan kitűnő minőségű, svájci hyaluronsavval dolgozunk, melyre a 2005-ös piaci bevezetése óta világviszonylatban nem jelentettek semmilyen mellékhatást.

TIPP: A hyaluronsavas feltöltés és a botox-kezelés kombinációjával kitűnő, hosszútávú arcfiatalítás érhető el. Most karácsonyi akció keretén belül egy terület hyaluronsavas feltöltéshez egy terület botox-kezelést kap féláron a Körúti OrvosEsztétikai Centrumban.

karacsony-2014-facebook