Kiderült, hogy mi a koreai nők fiatalságának titka! nov05

Címkék

Hasonló cikkek

Oszd meg

Kiderült, hogy mi a koreai nők fiatalságának titka!

Bár több mint tíz éve foglalkozom szépségápolással kapcsolatos hírekkel, információkkal és eddig azt hittem, ismerem a legjobb termékeket, fejlesztéseket. Bevallom, az Erborian márkáról még nem hallottam eddig. Szerencsére meghívást kaptam egy hagyományos teaszeánszra a Koreai Kulturális Központba a Marionnaud  üzlettől, ahol találkozhattam Berényi Katalinnal, az Erborian márka egyik  tulajdonosával.

erborian berenyi

Katalin Párizsban él az egyetem elvégzése óta. Ott kezdett el dolgozni a L’oreal párizsi fellegvárában. Megismerte a szépség piac minden részletét és bejárta a világot a cégnek köszönhetően. Többször járt üzleti úton a kilencvenes években Koreában. Látta, hogy a koreai nők életének legfontosabb részét és idejét a szépségápolási napi rutin teszi ki. A koreai nők bőrének hibátlannak kell lennie, mert csak így köthettek előnyös házasságot. De öregednie sem szabad, meg kell tartaniuk bőrük minőségét a húszas éveik szintjén. Ez ám a művészet! És a koreai nők ezt el is érik! De mi a titok? Katalin és későbbi üzlettársa Hojung Lee vegyész kutató nő egy olyan termékcsaládot fejlesztettek ki, ami ötvözi a textúrák erejét inspirálva a koreai tradíciókkal és a francia hatékonysággal. g született meg az Erborian bőrápolási márka neve “Herbs of the Orient„ „ A kelet növényei”  2007-ben a két nő találkozásával.

 

erborian woman
A koreai lányok és asszonyok a történelem hajnala óta tudják, hogy az igazi szépség nem a külsőségekből, hanem magából a nőből fakad. Ezért az országban őshonos gyógynövényekre épülő szépségápolást szertartásszerűen végzik. Nagyon tetszett, hogy egy koreai kislány, amikor hats1705839-main-hero-300 éves lesz, elviszi az anyukája a szépség doktorhoz, ahol megkapja a bőrének való speciális krémeket. Reggel is hat féle krémet kell feltennie és este is ennyi krém kell a napi rutinhoz. Mire felnőtt lesz, tíz féle krém tartozik egy átlagos koreai nő napi szépség rutinjába. ezek nagyon finom állagúak, nem teljesen olyanok, mint az európai nők szépségápolási szerei. Az európai nő azonnal akarja látni a hatást és kedveli a 3in1 krémeket, minél több hatást vár el, minél gyorsabban. Ezért az Erborian a hagyományos koreai gyógynövény tudományt a szöoul-i orvosi egyetem legmodernebb kozmetikai kutatásaival egyesíti.
A rendkívül koncentrált és bőrbarát koreai gyógynövények természetes úton fejtik ki jótékony hatásukat. Serkentik a bőrfelületi mikrokeringést, így a fáradt, fakó bőr láthatóan megfiatalodik.
A jelmondatuk: „Minden a tégelybe kerül, ami a növényben volt.”

Párizsban nyitották meg első üzletüket az Opera mellett, ahol az európai nők számára is megnyílt a lehetőség, hogy megismerjék a koreai szépségápolás titkait.

erborian paris