Home Szakértők Esztétikai sebész

Esztétikai sebész

írta mindennapino.hu
Esztétikai sebész

Dr. Rozsos Tamás

plasztikai sebész

 

1987-ben végzett a Pécsi Orvostudományi Egyetemen,majd 1991-ben sebészetből, majd plasztikai sebészetből is szakvizsgázott. Gyakorlatainak egy részét Olaszországban/Palermo,majd sebészként Németországban Giessenben töltötte.

A sebészet, valamint érsebészet alap és mesterfogásait a Semmelweis Egyetemhez tartozó Sebészeti Tanszéken, majd az utódként a Szt. János Kórházban sajátította el. Főprofiljának az emlősebészetet választotta, amit következő munkahelyén a MHKKK Plasztikai Sebészeti Osztályán is folytatott. Nagy számban végzett helyreállító valamint esztétikai beavatkozásokat is.

Ezt követően kapott felkérést a Telki Kórháztól, ahol több éven keresztül dolgozott saját klinikája megnyitásáig. Orvos igazgatóként 2005 óta  dolgozik, munkája során folyamatosan a legújabb módszereket alkalmazza,  mind a plasztikai sebészetben, mind a botox, valamint a töltések terén.

A világ számos részén folyamatosan látogatja az un. master kurzusokat, -legutóbb Berlinben-, melynek során kiemelték az általa is tapasztalt töltőanyaggal végzett arc lifting előnyeit is.

Számára nagyon fontos a túlzásoktól mentes, természetes, de látványos műtéti gyakorlat ,amivel akár 10-15 éves időutazást is el lehet érni a páciensek nagy megelégedésére.

 

 

A weboldal sütiket használ a jobb böngészési élmény miatt. A weboldal megtekintésével elfogadod ezek használatát. Elfogadom Tovább