Home Szakértők Asztrológus

Asztrológus

írta mindennapino.hu

Balogh Eszter

-Asztrológus-

Balogh Eszter, asztrológus vagyok. Gyerekkorom óta a spiritualitás vonzásában élek. 2000-ben érlelődött meg bennem az elhatározás, hogy a természetes kíváncsiság ezen a téren már nem elég, így belevágtam a megismerés kalandjába.

Először grafológusként végeztem a Bodroghy Péter alapította Grafológiai Intézetben, ahol leginkább a betűk mögött rejtőző ősi képek misztikuma ragadott magával. Az így kinyílt kapu a szimbólumok földjére vezetett, és Nádas Nándornál a tarot és a számmisztika felfedezésével kerekedett ki.

Mérhetetlen rajongás fűz a kristályokhoz, ezért elvégeztem egy drágakő-meghatározó tanfolyamot, ami által ötvözhettem a gyakorlati ismereteket az ásványok lélektanával.

Az asztrológiai tanulmányokat a Baktay Intézetben kezdtem, és Zeller-Pásztor Andreánál folytattam. A tanulás azonban nem ért véget, minden egyes elemzés, minden egyes beszélgetés hozzátesz valamit a tapasztalataimhoz. Számomra az asztrológia egy olyan objektív eszköz, amivel tisztán, előítéletektől mentesen tekinthetek a másikra, és ezáltal segíthetek neki megérteni, megismerni a vele született adottságokat, dinamikákat, képességeket és energiákat.

A weboldal sütiket használ a jobb böngészési élmény miatt. A weboldal megtekintésével elfogadod ezek használatát. Elfogadom Tovább