Hogyan veszítsünk el egy pasit tíz perc alatt?

Az igazi csődtömegeknek nem kell tíz nap, már az első találkozáskor pillanatok alatt elérik, hogy a hímneműek kapát-kaszát elhajítva meneküljenek a közelükből. Ha nem akarsz te is ilyen lenni, olvass tovább!

New_Yorker_IMAGES_SPRING_2013_spring2013_1a

(fotó: NewYorker Fishbone)

 1. Őrült diétás

Ha a kiszemelted elhív vacsorázni, fikázd le az éttermet és kaját. Sokatmondó tekintettel törölgesd meg az evőeszközt a szalvétával. Rendelj „bubis” vizet vagy „lájtos” kólát a pincértől, és kérd meg, hogy számolja ki a rendelésed kalóriatartalmát. Biztos lehetsz benne, hogy amint kimész a mosdóba, a fickó szélsebesen télakot vesz, és futás közben a telefonszámodat is kitörli.

2. Anyu szemefénye

Randira érkezés után öt perccel hívd fel anyukádat, majd hirtelen add át a telefont a pasinak, és suttogd, hogy „a leendő anyósod már nagyon szeretne megismerni, rengeteget meséltem rólad!”. Ha nem pattan fel rögtön, és hagy faképnél, akkor is izzadva számolja majd a perceket a találka végéig, és magában megesküszik, hogy soha többet az életben a közeledbe sem megy.

3. Hisztis …

Ha egy klubban szólít le, és meghív egy italra, reagálj így hangosan és felháborodva: „Kurvának nézel? Ugye nem gondolod, hogy egy piáért lefekszem veled?!. Ha jól figyelsz, még láthatod, ahogy elsprintel a ruhatárig és kikéri a kabátját távozás előtt.

4. “Önvédő”

Jelenj meg a találkán oldalzsebes nadrágban és katonai bakancsban, és már az első percekben meséld el, hogy gázspray és vipera van nálad, aztán emelj ki a táskádból egy házi drogteszt-készletet. Kérd el referenciaként három exe telefonszámát, és ha felháborodik, mondd el neki, hogy nagyon rosszak a tapasztalataid a férfiakkal. Ha egy önvédelmi tanfolyam helyszínére beszéled meg a randit, még hatásosabb – és abban is biztos lehetsz, hogy nem lesz második alkalom.

5. Necces infók

„Képzeld, most jövök a nemibeteg-gondozóból, és negatív lett a HIV-tesztem! A többi eredmény ugyan még nincs meg, de ezt akkor is meg kell ünnepelni!” – ha ezekkel a mondatokkal indítasz egy csábos kacsintás kíséretében, ziher, hogy az ürge már az első sarkon pucolni fog. Ha a nonverbális változatot választod, akkor egyszerűen csak félpercenként vakard meg az altájadat, és motyogj valamit arról, hogy mennyire utálsz gumit használni – a hatás így sem marad el.

New_Yorker_IMAGES_SPRING_2013_spring2013_9b

(NewYorker Fishbone)