5 dolog, amivel a Facebook bekavarhat a kapcsolatodba

Nemkívánatos fotók, nemkívánatos kommentelők  – ha szeretnéd, hogy a közösségi oldalon történő dolgok ne okozzanak gondot a magánéletedben, érdemes megfogadni pár tanácsot.

facebookpár

A kapcsolati státusz 

Hülyén hangzik, de hallottunk már olyat, hogy egy pár ezen veszett össze. Van, aki szereti kiírni, hogy kapcsolatban van, és van, aki nem –a lényeg, hogy egyezzetek meg.  A kiírás mellőzését magyarázd azzal, hogy ami köztetek van, az csak kettőtökre tartozik, aztán reménykedj, hogy a párod jól fogadja. Vagy nem hisz neked, és magánnyomozóval figyeltet, hogy megtudja, nincs-e másik, titkos partnered is.

A felbukkanó ex

Ha egyszer csak felbukkan az ex, és lelkesen kommentelni kezdi minden megmozdulásod, akkor tuti, hogy életed párjának felszalad a szemöldöke. Főleg, ha olyasmiket ír, hogy ’jaj, de cuki vagy ezen a képen, ezt a pulcsit még tőlem kaptad, ugye?’.  Közöld vele, hogy lehetőleg kerülje a profilod és ne hogyvoltozzon a régi szép időkről, különben otthon könnyen éjszakai száműzetésbe kerülhetsz a kanapéra.

love7

Régi fotók

ha új kapcsolatba vágsz, érdemes leszedni a régi, „édesemmel Párizsban’ – típusú képeket. Senki sem akarja azt bámulni, hogy a jelenlegi párja milyen boldog volt az elődjével. Ezen kívül arra is figyelj, hogy úgy állítsd be a profilod, hogy ha valaki betagel egy képen, akkor csak te láthasd a fotót. Így elkerülheted, hogy ez egész világ lássa, hogy titokban lekaptak, amikor a legutóbbi lánybúcsún a túl lelkes chippendale-fiú váratlanul az arcodhoz dörzsölte a péniszét.

Ismeretlen kommentelők

ha valakivel rendszeresen jóízű szócsatákat folytatsz az üzenőfaladon, de a párodnak fogalma sincs arról, hogy az illető kicsoda, az bizony félreértésekre adhat okot.  A számára ismeretlen ismerősök jelenléte azt az érzést keltheti benne, hogy van egy külön életed, amiről ő nem tud, ami bizony ajtócsapkodáshoz vezethet.

barátnők

A profilkép

ha boldog kapcsolatban élsz, és szeretnéd, hogy ez így is maradjon, lehetőleg ne tegyél ki magadról olyan profilképet, amin egy bulin majomrészegen simulsz a kidobóhoz, vagy köldökig kivágott felsőben pózolsz.  Senki nem szeretné, ha azt gondolnák róla, hogy a nője alkesz, lotyó, sőt, ő sem szeretne ilyesmin gondolkodni. Egy kép, amin szépen mosolyogsz, és minden ruhád rajtad van, pont jó lesz, nem?