5 dolog, amit lenyúlhatsz a pasid szekrényéből

Nincs egy rongyod sem, amit felvehetsz? Partizánkodj egy kicsit a párod gardróbjában, mert igazi kincsekre lelhetsz! Ráadásul nagyon sok férfit kifejezetten beindít, ha a csaja az ő ruháit hordja.

New_Yorker_Spring_LOOKS_2013_men_33_277_5_990,00_HUF

Az inge

akár kockás, akár sima fehér, egy túlméretes férfiing kényelmes és trendi viselet. Kapj fel hozzá egy leggings-t és egy balerinacipőt, és már indulhatsz is. Ha egy övvel összefogod a derekadon, még csinosabb, és sálakkal, kendőkkel is remekül variálható. A fehér ing alól kivillanó szexi fehérneművel az uncsi otthoni estéket is feldobhatod.

A nyakkendője

az egyszínű, főleg a fekete nyakkendők minden kosztümös-inges szettet remekül feldobnak és kiegészítenek. Ez a kis maszkulin csavar a szoknyás és a nadrágos összeállításokat is feldobja – arra figyelj csak, hogy lehetőleg kerüld el a mintás darabokat.

112103618_inbxd4oj_c

A pólója

szinte minden férfi szekrényében akad pár régi, esetleg kicsit szakadt zenekaros póló. Ha egy ollóval körbevágod a nyakrész alatt, szuperszexi vállvillantós felső lesz belőle. Farmerrel vagy szoknyával és bőrkabáttal ideális szerkó bulikba és koncertekre.

New_Yorker_Spring_LOOKS_2013_men_19_406_pink_1_990,00_HUF

A farmere

a boyfriend jeans évek óta hatalmas divat, és nem kell vagyonokat költened a bő fazonú nadrágokra – elég, ha magadra kapod a barátodét. Az alját hajtsd fel, ha hosszú – egy egyszerű felsővel és lapos talpú cipővel szuper és trendi rohangálós viselet.

A boxeralsója

egy trikóval vagy pólóval pizsama helyett tökéletesen megfelel. Utcára azért ne vedd fel, de ha otthon az embered alsójában parádézol, az valószínűleg neki is tetszeni fog.

New_Yorker_Spring_LOOKS_2013_men_05_747_14_990,00_HUF

(Fotók: New Yorker Fishbone, Smog)