Luxus a fürdőszobában júl14

Címkék

Hasonló cikkek

Oszd meg

Luxus a fürdőszobában

Nem kell drága wellness hotelekbe utazni, elegendő, ha a saját fürdőszobádat alakítod ki luxus színvonalúvá! A fürdőszobában biztosan több időt is eltöltenél, ha az itt látható stílusokban alakítod ki.

A romantikus stílus

 

luxury-bathrooms-throughout-luxury-bathroom-designs-2015-luxurious-bathroom-designs-bathroom-gallery-bathroom-photo-luxury-bathroom

Letisztult stílusban

blok-walnut-bathroom-suite

Versailles ihletés

Luxury-Bathroom-Design-With-Modern-Wooden-Vanity-Sink-And-Floral-Carved-Mirrors-Frame-And-Chic-Green-Tiled-Wall-And-Yellow-Floor-Tile-And-Deluxe-Bathtub-3

Feketén fehéren

golden-charm-in-black-and-white-bathroom-decor-bring-luxury-feel-to-the-space

Kényeztető gondoskodás a Zewa-tól

Nemcsak a fürdőszoba legyen luxus minőségű…

Új termékkel bővítette toalettpapír portfolióját a Zewa, az ápoló mandulatejjel átitatott Zewa Almond Milk 4 rétegű toalettpapír testet és lelket kényeztető illatával és puhaságával a valódi luxus élményét nyújtja a fürdőszobában. A hozzá illő Almond Milk nedves toalettpapírral együtt tökéletes párost alkotnak.

image002

A hagyományos és nedves Zewa Almond Milk toalettpapírok együtt használva nemcsak a gyengéd és alapos tisztaságról gondoskodnak a mindennapokban, hanem új, kényeztető élményt is nyújtanak. A kétszeres tisztítás által még alaposabb a gondoskodás, ezáltal könnyen válik a napi higiénia részévé.

A mandula már régóta ismert jótékony hatásairól, azonban most először jelent meg összetevőként a toalettpapírok piacán. A mandula ápolja, hidratálja és nyugtatja a bőrt, valamint magas fehérje- és A, B illetve E-vitamin tartalommal bír.