Optikai sufnituning: így csinálj ha lefotóznak!

Szeretnél jól kinézni a rólad készült képeken? Tokamentesség, tónusos karok, villantásvédelem és bevált trükkök következnek.

 DIGITAL CAMERA

Ha tudod, hogy le fognak fotózni, viselj fegyelmező alsóneműt. Oké, a nagyibugyi lehet, hogy ciki, de többen hordják, mint gondolod, és a ruha alatt úgysem látja senki – cserébe nem kell tartanod tőle, hogy nemkívánatos hurkák integetnek majd vissza az elkészült képeken.

Válassz egyszínű hacukát –  ez mutat legjobban a fotókon. Kerüld a nagy mintákat és felejtsd el a keresztben csíkos holmikat. Ha ruhában vagy szoknyában leszel, magas sarkú cipőt vegyél fel, optikai tuning szempontjából igazi áldás.

SOHA, soha ne hagyd, hogy alulról fényképezzenek, mert ebből a szögből kapásból több kilóval nehezebbnek néz ki mindenki. Ha szeretnéd elkerülni az elbölényesedést, azaz a széles fej és a méretes toka megjelenését, óvakodj az alulnézettől – ha nem hiszel nekünk, fotózd le magad így a mobiloddal, és meglátod, miről beszéltünk.

fotós kicsi

Ha állsz, fordulj enyhén oldalra, tedd az egyik lábfejed a másik elé, és enyhén hajítsd az elöl lévő térded – tudod, ahogy színésznők csinálják a vörös szőnyegen. A hasad húzd be, és az egyik kezed tedd csípőre. Ha ülsz, mindig tedd keresztbe a lábad, és a lábszáraidat próbáld egymás mellett tartani – jól mutat, és attól sem kell tartanod, hogy olyasmi villan ki a szoknyád alól, amit nem szívesen mutogatsz (bármi is legyen az).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ha ujjatlan vagy rövid ujjú felsőrészt viselsz, próbáld a karod a testedtől távol tartani – például tedd csípőre. Ha azt szeretnéd, hogy tónusosabbnak látsszon, fogj meg valami nehezebb tárgyat – például az alaposan kitömött retikülöd.

Csoportképeknél inkább maradj a hátsó sorban – az elöl állók mindig nagyobb darabnak látszanak.

Húzd ki magad! Hasat be, mellett ki, kicsit úgy, mintha egy szűk farmerbe próbálnád beleszuszakolni magad. A fejed emeld fel, és kicsit szegd előre az állad – a tokaellenes világszövetség ajánlásával.

fotó2kicsi

NE mondd, hogy ’csííííz’! Egyrészt idétlenül fogsz kinézni, másrészt felesleges ráncok tömkelegét varázsolod az arcodra. Egy laza, természetes mosoly, lehetőleg zárt szájjal viszont mindenkinek jól áll – a fogvillantás kizárólag szájhigiéniai termékek kampányfotózásain elengedhetetlen.

+tipp: az okostelefonodra tölts le legalább egy fotó/(azaz téged) tuningoló applikációt. Ezekkel – az emberiség számára legalább olyan fontos felfedezésekkel, mint a C-vitamin,- játszi könnyedséggel teheted magad bársonyos bőrűvé és akár több évvel fiatalabbá. Mi is alkalmazzuk és nem tudunk betelni az eredménnyel.