Variálható és egészséges édesség

A frozen yogurt a ’80-as években terjedt el Amerikában. Bár a világszerte kedvelt finomság ötlete a tengerentúlról érkezett, a nálunk kapható joghurtfagylalt receptje és ízvariációi magyar cukrászok munkáját dicséri. A Jono Yogo kizárólag élőflórás magyar joghurtból és magyar tejből készül, alacsonyabb cukor és zsírtartalommal rendelkezik egy hagyományos fagylalthoz képest. A Yogo tulajdonságainak köszönhetően gyermekek, diétázók és cukorbetegek számára is bátran fogyasztható desszert, különösen a steviával készült vagy a laktózmentes változat.

jogurt mindennapi no

Iszak Eszter, a VIVA műsorvezetője és Cinthyia Dictator, fotóművész is beleállt a kihívásba, és versenybe szállt a nap frozen jogurt-alkotása címért a Jono Yogo-nál. A joghurtcsodák összeállításában csak a képzeletük szabott határt, a tizenkét íz- és közel hatvan féle topping lenyűgöző kreációkat eredményezett. A frozen jogurtok azonban nemcsak a szemnek kedveztek, Eszter és Cinthyia, valamint a szintén kreatív közönség lelkesen – egyúttal lelkiismeret-furdalás nélkül – kanalazták a fagyinál jóval szerényebb zsír- és cukortartalmú jeges desszerteket. A tudatos nassolás és az egészséges kényeztetés hívei számára a közel három éve hazánkban is elérhető hálózat alkotásaival csupán egy gond volt: kiállítani csak a fotóikat lehetne, hiszen szépség ide, műalkotás oda, a frozen yogurtoknak világ- és hétköznapon is hamar hűlt helyük marad.

mindennapi no jogurt3

5 dolog, ami miatt imádjuk a frozen yogurtot!

1.       Természetes alapanyagok! A Jono Yogo természetes joghurt alapú finomság, amelynek különlegessége, hogy alacsony, 1,5 % zsírtartalommal és körülbelül 20%-kal kevesebb cukortartalommal rendelkezik egy hagyományos fagyinál.

2.       Amit te szeretsz, ahogyan te szereted! A Jono Yogozók önkiszolgáló rendszerben működnek, a joghurt ízének kiválasztása, a joghurt és toppingok mennyisége is rajtad áll.

3.       Sosem unalmas! A változatos ízek mellett, a toppingok teszik igazán változatossá a Jono Yogo-t. Müzli, friss gyümölcs, gumicukor, csoki öntet és még sok más topping, amivel egyedivé varázsolhatod saját poharadat.

4.       A diétázókra és érzékenyekre is gondolnak! Jono Yogo üzletekben kapható natúr változat cukormentes, stevia és nyírfacukor teszi édessé, valamint laktózmentes változatban is elérhető a finomság.

5.       A Jono Yogo frozen yogurt magyar cukrászmesterek receptjei alapján készülnek, a klasszikus ízek mellett- például: csoki, vanília, málna, citrom- találkozatunk igazi különlegességekkel, úgy, mint az pezsgő, zserbó, szilvásgombóc, dinnye vagy acai gyümölcs ízeivel.