Jack Black és az igazi fekete

Szórakoztatóak a Nespresso reklámfilmjei, amióta George Clooney flörtöléseit dolgozza fel egy finom kávéval ötvözve. Külön vicces, ha csatlakoznak más sztárok is a sztorihoz, aminek a vége mindig egy jóízű korty és hogy én is azonnal inni akarok egy kávét.

eMQz7SM53hpzS1tBWv4e-b5nHpTnbC9SJ7K6LstA0Dk

A Nespresso legújabb kommunikációs kampányában új főszereplőt választott a márka nagykövete, George Clooney mellé. A reklámsorozat tizedik epizódjában az önmagát alakító Jack Black új csavarral gazdagítja a várva várt folytatást.

I0Zhn6BHV2dvljZa_76PbKNpwlM5joRfvxRfPJxqoNo

A Nespresso új reklámfilmje játékosan használja a „What Else?” koncepciót, szinte provokálva a nézőt, hogy felfedezze a Nespresso utánozhatatlan kávéélményét ígérő, páratlan és egyedülálló minőséget. A „What Else?” magában rejti mindazon elemeket, melyek találkozásából a kávézás felülmúlhatatlan élménye születik. Ebben a rövid kérdésben a fenntartható kávétól kezdve, a páratlan kávéminőségen és a felülmúlhatatlan kávészakértelmen át egészen a stílusos boutique-okig és az innovatív szolgáltatásokig minden benne van.

q7W82KCBQT4tcwxVSBFIyHQEN_OzppSTPxdpmZ0ANzE

Olaszországban, a Comói-tó partján, egy lélegzetelállító villa teraszán George Clooney egy csésze bársonyosan lágy Nespresso kávét készít magának. Amint kész a kávé, egy kéz hirtelen elveszi a csészét. A kéz Jack Blackhez tartozik, aki egy vonzó nőhöz sétál, és érdeklődését George legendás „What Else?” fordulatával próbálja meg felkelteni. Természetesen Jack hibásan idézi a kérdést, George pedig megjelenik, és „leiskolázza”. Később Jack megtapasztalja a Nespresso egyediségét, megérti és átérzi a „What Else?” jelentését, és tanúi lehetünk a „megvilágosodás pillanatának”.

mius7Rwv94jQAl_CAgNyvfYBcNvrFKySuMnse35oCtM

A „What Else?” szlogen már a legelső, George Clooney szereplésével készült 2006-os kampányban is szerepelt. Az azóta eltelt évek során számos hollywoodi nagyágyú tűnt fel George Clooney mellett a sorozat egyes folytatásaiban, köztük John Malkovich, Matt Damon, legutóbb pedig Jean Dujardin.

 

xkxJb5chuhENq7AhIxyHnX7Rx6DAakvwmC8mD1GIsAA

George Clooney így kommentálta a forgatást: „Mit mondjak Jackről…? Magasan volt a léc, de egész jól csinálta – persze némi segítséggel. De a viccet félretéve, remek hangulatú forgatás volt, élvezet volt Jackkel dolgozni.”

Jack Black így emlékszik vissza: „Ezt a kávét rengeteg élő legenda szürcsölgette már. Ideje volt, hogy én is előálljak a saját „What Else?” változatommal. Ahogy George mondta, a sztorim lényege, hogy tanultam a mestertől!”