Gyors konyha Stahl Judittal és könnyű receptekkel

Kedvelem Stahl Juditot, bár nem ismerjük személyesen egymást. Csodálattal nézem, ahogy egyik pillanatról a másikra letérve a biztos karrier adta nyugalmas pályáról, megalapította a gasztro birodalmát. Tette ezt egy lépéssel korábban,  a “gasztronómiai boom” előtt, amikor még nem volt ennyire a középpontban a főzőcskézés, vagy nem volt trendi arról beszélgetni, mit főztünk előző este. De megváltozott a világ, már az összes barátnőm legalább egyszer posztolt a facebookon egy saját készítésű sütit és egyre többen szeretnének minőségi ételeket főzni családjuknak. Időnk nem lett több, amit a konyhában el tudunk tölteni, ezért igazán praktikus és hasznos Stahl Judit legújabb szakácskönyve a  Gyors konyha.
stahl1
A Gyors konyha ajánlható elfoglalt háziasszonyoknak, időhiánnyal küzdő pároknak és mindenkinek, aki újra szívesen főzne gyorsan, valami nagyon finomat! Ez az új Stahl-szakácskönyv is azoknak szól, akik kevés időt szeretnének eltölteni a konyhában. A receptek többsége 30 perces: ínycsiklandó hétköznapi vacsorák, emlékezetes hétvégi ebédek, előre elkészíthető vendégváró finomságok és tempós levesek, olaszos tészták, különleges melegszendvicsek, egzotikus ételek gyűjteménye. Bőven található köztük 20, 15 vagy akár 10 perc alatt összehozható fogás is. Olyan viszont egyetlen se, amely 45 percnél tovább tart.

 stahl
A személyes történetekkel átszőtt szakácskönyv bravúrosan gyors receptjei praktikus megoldást kínálnak hétköznapi problémákra is. A maximum öt hozzávalós ételekhez nincs szükség időrabló bevásárlásra; az egyetlen edényben készülő tányérra valók után nem tornyosul a mosogatnivaló; a szinte főzés nélküli fogások nem igényelnek hatalmas, jól felszerelt konyhát. A jól követhető recepteket – ahogy minden Stahl-szakácskönyvnél – most is civil próbafőzők tesztelték a megjelenés előtt, akik eltérő tapasztalattal rendelkeztek a főzés-sütés terén. Ez a garanciája annak, hogy bárki sikerre számíthat, aki fakanalat ragad, és kipróbálja ezeket a pompás, gyors ételeket.

Mindemellett kitűnő karácsonyi ajándéknak is. 

 

JÁTÉK!

Tiéd lehet Stahl Judit legújabb könyve, nem kell mást tenned:

 

1. adj egy like-ot a Mindennapi Nő weboldalnak

2. adj egy like-ot a játék felhívásnak az FB oldalunkon és  oszd meg.

+ örülnénk, ha kérdeznél szakértőinktől a SZAKÉRTŐ rovatban, bármilyen témában. (ez nem feltétele a játéknak)

Nyertest november 8-án hirdetünk.

Stahl Judit: Gyors konyha  stahl
Receptek 10, 20, 30, 45 perc alatt
 208 oldal, ára: 4.999,- Ft
Alexandra Kiadó, 2014.