Fagyival is segíthetsz!

A  Fragola egy napi bevételét a Suhanj! alapítvány támogatására fordítja, így ha fagyizni támad kedved, érdemes egy jó ügyet is támogatni ebben a hőségben!

patricia

 

A Fragola ezzel az akcióval egy jótékony, támogató sorozatot szeretne elindítani. Most átgondoltabb formában szeretnének hozzájárulni teremtő közösségek alkotó kezdeményezésének támogatásához. Jó ügyek anyagi feltételeinek megteremtéséhez. Így találkozott a Suhanj! alapítvány és a Fragola.

4

A jótékonysági esemény beharangozóján részt vett Kovács Patrícia színművésznő a Suhanj! alapítvány társ-alapítója és kislánya is, aki lelkesen próbálgatta a Fragola csodás fagyi különlegességeit. Nagy Ervin színművész is megjelent gyönyörű lányaival, akik nem is titkolták, hogy a kedvenc ételeik közül a fagyi toplistás.

45

 

Míg a Suhanj! alapítvány alapítója Gusztos Péter a Fragola tulajdonosával Török Balázzsal és séfjével Serényi Zsolttal beszélgetett, a kislánya minden fagyiból kóstolgatott kedve szerint.

 

DSC_01984

 

A Suhanj! alapítványról bővebb információkat itt találsz: http://suhanj.hu/

 

És íme néhány gondolat magáról a fagyiról, azoknak, akik még nem próbálták ki:

Fragola Fagylalt: Termékeink előállítása során az adott íz alapanyagaiból a legnemesebbeket választjuk ki. Így a város-szerte 456ismertté vált pisztácia fagylaltunkhoz Sziciliából, vagy a mogyoróhoz Piemontéból szerezzük be a nemes magvakat. Gyümölcs-fagylaltjainkhoz a szakmában elterjedt 30% körüli gyümölcshányad helyett 60-70%-ot használunk fel.  A készítés során alapízeinket gyümölcscukorral ízesítünk, de 2014-től megjelentek a cukormentes, laktózmentes és gluténmentes fagylaltjaink is.

Különleges ízválasztékunk kialakításakor olyan, máshol nem látott kreációk születnek, mint a Tihanyi Camambert sajt-fagylalt, gorgonzola vagy a karamellizált füge, vörösborral, friss gyömbérből készült fagylaltok. Szinte egyedülálló a fondente étcsokoládénk feketébe hajló színe, a szicíliai pisztáciából készült pisztácia fagyink vagy a bazsalikomos citrom, gyömbér, nutella, fehércsokis málna, oliva, almáspite, stb.

Nagy népszerűségnek örvendenek  a Brazíliából szállított egzotikus gyümölcs ízeink ( mangó, goyaba, acerola, maracuja, stb.) is és az alkoholos fagylaltkülönlegességek.

Az idei új kreálmányok:  Oreo, sósmogyorókrém, Nutella-néro, speculoos, ínyenc sajttorta,stb.

A Fragola rajongók jelenleg 85 féle ízből válogathatnak.