A gasztronómia szerelmeseinek boltja

Ha külföldön járok, egyik kedvenc elfoglaltságom, hogy felfedezzem a sikátorokban megbújó bájos helyi üzleteket. Sajnáltam, hogy itthon nem találom ezeket az ízeket. Talán ez a gondolat vezérelte a Delizia Gourmet & More alapítóit is, amikor  személyesen kutatták fel azokat a töretlen hagyományú  európai manufaktúrákat, melyektől a legértékesebb tulajdonságokkal rendelkező termékeket  végül kiválasztották.

A kínálat összeállítása során az elsődleges szempont az volt, hogy az üzletbe elsősorban gyermekközpontú, egészséges, sőt: akár gyógyító tulajdonsággal bíró élelmiszerek kerüljenek, méghozzá olyanok, melyek lehetőség szerint biogazdaságokból származnak. A Delizia Gourmet & More kínálatában ennek megfelelően Szicíliától Toszkánán át Andalúziáig a legjobb családi manufaktúrák termékei találhatók meg: hal- és húskészítmények, mézek, lekvárok, gyümölcslevek, alpesi tejtermékek, kézműves tészták és rizottók, valamint a hozzájuk illő sajtok és mártások. A Nuova Mandrio sajtmanufaktúra parmezánjától (mely 2008 és 2011 között minden évben elnyerte az Olaszország legjobb parmezán sajtja díjat) a több, mint 100 éve változatlan recepttel dolgozó Bagatto család San Daniele sonkájáig, az Ecomela
bio alma- és körtekészítményeiig, az Osborne pata negra sonkáiig számos, a Delizia Gourmet &  More-ban elérhető élelmiszer elsőrangú minőségű, kézzel készített, és persze nagyon finom.

A kézműves termékek mellett rengeteg más is várja a vásárlókat a Delizia Gourmet & More-ban: minden nap más hidegkonyhai készítmények (pástétomok, antipastik), friss gyümölcs és zöldség, olaj- és ecetritkaságok, kaviárok, szószok, lekvárok, mézek, édességek, kekszek és fűszerek mellett kiemelkedő a Delizia Gourmet & More prosecco-, champagne- és borválasztéka is. A forgalmazott márkák között olyan nagy presztízsű gyártók nevei is megtalálhatók, mint champagne esetében a Salon, Ayala, Barnaut vagy Dom Perignon, borászatok közül a Gaja, Chanson, Demeter és Tiffán, de tekintélyes az érlelt rumkülönlegességek és single malt whiskey-k választéka is. A közelgő ünnepeket szezonális termékekkel és stílusos ajándékcsomagokkal várják a Delizia Gourmet & More-ban, így idén igazán nem lesz nehéz különleges és finom meglepetést szerezni szeretteinknek – vagy épp saját magunknak.