Párnacsata nők és férfiak között

Egy barátom járt nálunk és amint a kanapéra pillantott, feltette a kérdést, amit már annyiszor hallottam a férjemtől. ” Ti nők, miért halmozzátok a párnákat a kanapén?” ” Mert szépek” válaszoltam, de láttam, hogy jobb, ha megkínálom vendégem egy  pohár borral, mert a barátság végét jelentette volna, ha ezt a témát tovább feszegetjük. Azért vetettem egy szeretetteljes pillantást kis gyűjteményemre a kanapén, mely gondosan elrendezve várta, hogy valaki ráhuppanjon.

2CA_0102_014R_PRESS_low

 (Fotó: H&M)

Tudom jól, nem szeretik a férfiak, hogy a díszpárnák feleslegesen foglalják a helyet és csak akkor kényelmes a kanapé, ha kihúzgálják maguk alól ezeket a puha szörnyeket. De a párnákat sem kell félteni, minden évben szebbnél szebb mintával és szövettel csábítják a hölgyeket. Idén a kreatív fotókkal díszített párnák a divatosak, így az én ornamentikus mintás, selyem párnáim teljesen elavultak. Arra azért ügyelni kell, hogy egy témát célozzunk meg, mert a túl sokféle minta és szövet nem mutat ízlésesen. Érdemes egy cégnél beszerezni a pihe-puha és dizájnos lakás díszeinket: a párnákat!

2CA_0019_013R_PRESS_low

 (Fotó: H&M)

Majd lassan én is lecserélem elavult kedvenceim, mint ahogy a mexikói, etno stílusú, hímzett párnáktól is megszabadultam, amikor már kiszerettem belőlük. Senki nem vette észre a szuper titkos akcióm  férfi lakótársaim közül (férj, gyerekek). Nem tűnt fel, hogy egyik nap még sombrero és kaktuszok vették őket körül, másnap már tejeskávés színekben, letisztult formák között ücsörögtek.

9513_w28_01_top image_low

(Fotó: H&M)

Csak egy dolog nem változott, ahogy leért a fenekük a kanapéra, máris rángatták ki a párnákat maguk mögül és egy laza mozdulattal már a sarokban tornyosultak kis kedvenceim. Nem baj, ahogy tehetem, visszateszem őket, s máris ott díszelegnek megérdemelt helyükön a pamlagon!

 1PC_0050_022R_300dpi_low