Hogy kerül a Puma a lakásba?

2014 őszén a PUMA egy rendkívül különleges és a maga nemében egyedi együttműködést kötött a londoni House of Hackney lakberendezési áruházzal. Az új kollekcióban megjelenik a két szereplő egyedisége, a cipők és a ruházat valóban különleges hatást keltenek. A House of Hackney divat- és belsőépítészeti márkát még 2010-ben alapította Londonban a házaspár, Javvy M. Royle és Frieda Gormley. A duó alapításkor azt a célt tűzte ki maga elé, hogy folyamatosan valami egyedit és különlegeset hozzon létre, így született meg az együttműködés a lifestyle stílust is képviselő Pumával. A páros meghökkentően szabadon használja a tradicionális brit momentumokat modern és korszerű megoldásaikban, így amikor közel két évvel ezelőtt a divat irányába nyitottak, már akkor is biztos volt, hogy a pólók és más ruházati darabok jellegzetes vonásait valami teljesen egyedi megoldással fogják kombinálni. A sportruházattól a pólókig minden megőrzi eredeti fazonját, de ott rejtőzik benne a tervezők játékos kép- és színvilága.

puma mindennapi nő

Az egész gyűjtemény a mintázatok és lenyomatok káprázatos sorát vonultatja fel, megőrizve a PUMA formavilág eredeti jellegzetességeit, mint például a Basket és R698 cipők speciális kialakítása. Az egyediség viszont ezen túlmutatóan is érzékelhető, gondolunk itt a különleges anyaghasználatra, úgy mint a bársony, a jacquard vagy a bőr.

puma mn cipo

A cipőkollekcióban valamennyi klasszikus Puma cipő újragondolása felfedezhető, a Suede modelleken keresztül, a klasszikus ’90-es évekre jellemző futócipőkön át egészen az exkluzív darabokig, mint a mára ikonikussá vált Trinomic. Itt van mindjárt az egyik leglátványosabb darab, a Trinomic R698 Evo x HOH szemet gyönyörködtető látványa, aminek kialakításakor a House of Hackney prémium kategóriás bőrt használ az általuk képviselt jellegzetes lenyomatok megjelenítésére.

puma cipo mindennapi no

 

A PUMA 2014-es őszi-téli kollekciója adózik a sportszergyártó méltán híres darabjai előtt. A HOH csapata egyetlen percre sem tévesztette szem elől a kitűzött célt, hogy olyan kollekciót hozzon létre, amelyben az ikonikus lenyomatok maradéktalanul megjelennek egy szemtelenül új és meghökkentő stílusban. A teljes kollekciót női és férfi darabok valamint cipők alkotják. A ruházati cikkekre is jellemzőek a nagyobb minták, az erős színek. Az egész kollekció egy gondosan megálmodott és összeválogatott munka eredménye, amiben a két tervező, Frieda és Javvy azt akarták megmutatni, milyen a PUMA világa, amiben ők is felnőttek, és hogyan lehet ezt a mai irányzatoknak megfelelően életre hívni, úgy, hogy közben megőrzik a PUMA klasszikus formavilágát.