Fesd színesre a bútorod! máj08

Címkék

Hasonló cikkek

Oszd meg

Fesd színesre a bútorod!

 

Ha szereted az egyéni, kreatív megoldásokat, biztosan tetszeni fog a neves, svéd formatervező testvérpáros Knut és Marianne Hagberg nevével fémjelzett, új Nornas bútorcsalád. Az Ikeának natúr fenyőből készült, egyszerű vonalvezetésű  dizájnbútorok, szabad kezet adnak a fantáziádnak.

ikea

A kortalan stílusú bútorcsalád anyaga egy különleges,  Észak-Svédországból származó fenyőfajta,  melynek egyedi tulajdonságai nagyszerűen érvényesülnek az új Nonas  bútorok megjelenésében. A hideg éghajlat alatt lassan növő fák rendkívül tartós és erős anyaga a szokásosnál vékonyabb és könnyebb szerkezetű bútorok előállítására alkalmas, melyet a tervezők modern dizájnelemekkel ötvöztek.

ikea2

 

A fa rostjainak sajátos mintája, a csomók és egyéb jegyek révén minden egyes darab egyedi. A kézműves jelleget sarkított élekkel, robusztus felépítéssel érték el, melyek méltó képviselői a modern skandináv dizájnnak.  A kollekcióban többek között ágykeret, polcos elem, szekrény, asztal, pad és dohányzóasztal található. A natúr elemek házilag festhetőek vagy lakkozhatóak, a lakberendezési megoldások végtelen sorát kínálják. Némi törődéssel akár generációk örökíthetik tovább…

Szöveg: Borsos Klára

Fotó: Ikea